Gość jan Napisano 10 Sierpnia Udostępnij Napisano 10 Sierpnia Planuje upgrade mojego Defy, podpowiedzcie proszę co w pierwszej kolejności warto zmienić, koła czy napęd ? Obecnie mam koła Gianta SLR2, napęd 105 2x12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Greg1 Napisano 10 Sierpnia Udostępnij Napisano 10 Sierpnia Jaki miałby być cel tych wymian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Gość jan Napisano 10 Sierpnia Udostępnij Napisano 10 Sierpnia Chcę zmienić na di2 i koła na takie z wyższym stożkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 KSikorski Napisano 10 Sierpnia Udostępnij Napisano 10 Sierpnia To chyba taniej wyjdzie sprzedaż i wymiana roweru. Di2 kupowane w detalu wychodzi wyjątkowo niekorzystnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość jan
Planuje upgrade mojego Defy, podpowiedzcie proszę co w pierwszej kolejności warto zmienić, koła czy napęd ?
Obecnie mam koła Gianta SLR2, napęd 105 2x12
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi