swiezak_na_szosie Napisano 9 Sierpnia Udostępnij Napisano 9 Sierpnia Przymierzam się do zakupu pierwszej szosy. Czy w moim budżecie (mogę dołożyć 1k do czegoś fajnego) znajdę coś dobrego? Czy szukać używek czy znajdę coś nowego wartego zakupu? Będzie to moja pierwsza szosa. Mam 173cm wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 10 Sierpnia Udostępnij Napisano 10 Sierpnia W zasadzie to nawet nie napisałeś, jakiego rodzaju roweru szosowego szukasz. Sensa ma przyzwoity model na hamulcach hydraulicznych. Jak dorzucisz do 6k, to można się już rozglądać po innych producentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiezak_na_szosie Napisano 10 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia Chciałbym coś w miarę szybkiego, na kilka krótszych wypadów w tygodniu i dłuższy w weekend. Nie wiem co jeszcze mogłoby pomóc Nie mam doświadczenia z szosą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 10 Sierpnia Udostępnij Napisano 10 Sierpnia Kolegom chodziło, czy chcesz coś bardziej agresywnego, tzw. geometria "race", żeby cisnąć jak najszybciej i bić rekordy, KOMy i takie tam czy wolisz kolarstwo romantyczne, szybkie ale jednak nie nastawione na wyniki i wtedy rower tzw. endurance, czyli wygodniejszy podczas nawijania kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi