Endjowi Napisano 9 Sierpnia Udostępnij Napisano 9 Sierpnia Cześć, Zastanawiam się nad zakupem canyona Ultimate CFR, ale ze względu na wartość zakupu pomyślałem, że może podpowie ktoś coś ciekawszego w założonym przeze mnie budżecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 9 Sierpnia Udostępnij Napisano 9 Sierpnia Czy coś może być ciekawszego od canyona? Wszystko jest ciekawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 9 Sierpnia Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 30 tys. to jest sufit pewnie dla 90% forumowiczow. Ciezko bedzie o obiektywne oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 9 Sierpnia Udostępnij Napisano 9 Sierpnia Za taką kwotę można oczywiście kupić dobrze dopchanego canyona, gianta, Scotta....ale wolałbym coś mniej dopchanego od cervelo, czy pinarello. Przy tej kwocie to troche zakup sercem niż rozumem....wiadomo spadek wartości później kosmiczny, ale co tam. Raz się żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 9 Sierpnia Udostępnij Napisano 9 Sierpnia Z takim budżetem ja bym się pchał tylko w Pinarello. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 9 Sierpnia Udostępnij Napisano 9 Sierpnia Aero służyłoby u mnie jako instalacja na ścianie, nie czuję mięty do szosy ale za sam le look brałbym é S5 albo SystemSix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Sierpnia Udostępnij Napisano 9 Sierpnia Najdroższego VanRysela, wywalić zippy, kupić koła za 15k, wszystkie dodatki łącznie z łańcuchem wymienić na złote posypane diamentami swarovskiego. Powiesić na ścianie na złotych niciach, niech cieszy oko.🫠😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory34 Napisano 10 Sierpnia Udostępnij Napisano 10 Sierpnia Ja za takim budżetem zerknął bym w stronę nowego BMC Teammachine R 😍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi