merloofy Napisano 9 Sierpnia 2024 Napisano 9 Sierpnia 2024 Hej, szukam uchwytu/sakwy do telefonu na śruby na ramę, te które są do backpackingu. Posiadam obecnie taką na rzepy, ale ciągle się rusza i zsuwa mi się i zastanawiałem się, czy może istnieje coś takiego na śruby? Przeszukałem trochę dzisiaj, ale nic takiego nie mogę znaleźć. Ma ktoś może coś sprawdzonego i czy w ogóle coś takiego istnieje ? Cytuj
marcin_ostrów Napisano 9 Sierpnia 2024 Napisano 9 Sierpnia 2024 https://www.aliexpress.com/w/wholesale-bike-top-tube-bag.html?spm=a2g0o.detail.search.0 Cytuj
merloofy Napisano 9 Sierpnia 2024 Autor Napisano 9 Sierpnia 2024 Nie sprecyzowałem swojego posta, wybaczcie. Szukam czegoś, żeby to nie była sakwa, tylko sam pokrowiec na telefon, coś takiego Cytuj
keltu Napisano 9 Sierpnia 2024 Napisano 9 Sierpnia 2024 (edytowane) GUB G-85 i montujesz sobie na mostku. Edytowane 9 Sierpnia 2024 przez keltu 1 Cytuj
gomez.pl Napisano 28 Sierpnia 2024 Napisano 28 Sierpnia 2024 ten GUB to jest super sprawa, mam to w 2ch rowerach i sprawuje się znakomicie. także polecam. Cytuj
bob555 Napisano 28 Sierpnia 2024 Napisano 28 Sierpnia 2024 Akurat Gub 85 to stary uchwyt. Ma krótkie ząbk. Na iphone 4,7 cala się nadaje, ale na współczesne telefony tak sobie. Są inne uchwyty na grubsze telefony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi