merloofy Napisano 9 Sierpnia Udostępnij Napisano 9 Sierpnia Hej, szukam uchwytu/sakwy do telefonu na śruby na ramę, te które są do backpackingu. Posiadam obecnie taką na rzepy, ale ciągle się rusza i zsuwa mi się i zastanawiałem się, czy może istnieje coś takiego na śruby? Przeszukałem trochę dzisiaj, ale nic takiego nie mogę znaleźć. Ma ktoś może coś sprawdzonego i czy w ogóle coś takiego istnieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 9 Sierpnia Udostępnij Napisano 9 Sierpnia https://www.aliexpress.com/w/wholesale-bike-top-tube-bag.html?spm=a2g0o.detail.search.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merloofy Napisano 9 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia Nie sprecyzowałem swojego posta, wybaczcie. Szukam czegoś, żeby to nie była sakwa, tylko sam pokrowiec na telefon, coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 9 Sierpnia Udostępnij Napisano 9 Sierpnia Żebyś w niego walił kolanami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 9 Sierpnia Udostępnij Napisano 9 Sierpnia (edytowane) GUB G-85 i montujesz sobie na mostku. Edytowane 9 Sierpnia przez keltu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 10 Sierpnia Udostępnij Napisano 10 Sierpnia Możesz z takim spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gomez.pl Napisano 28 Sierpnia Udostępnij Napisano 28 Sierpnia ten GUB to jest super sprawa, mam to w 2ch rowerach i sprawuje się znakomicie. także polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bob555 Napisano 28 Sierpnia Udostępnij Napisano 28 Sierpnia Akurat Gub 85 to stary uchwyt. Ma krótkie ząbk. Na iphone 4,7 cala się nadaje, ale na współczesne telefony tak sobie. Są inne uchwyty na grubsze telefony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi