lakos2001 Napisano 8 Sierpnia Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Witam. Przymierzam się do zakupu pierwszego gravela. Do tej pory jeździłem rowerem mtb ale nie nadaje się na dłuższe trasy. Będzie jeździł ze mną trasy ok. 500 km tygodniowo. W terenie 50/50 asfalt/utwardzone leśne drogi. Chciałbym żeby przy tych kilometrach był w miarę możliwości komfortowy. Rower szosowy odpada. Mój wzrost to 174cm. Celować w rower nowy czy używany z małym przebiegiem? Przegladalem rowery krossa i wpadł mi w oko Esker 6.0 z 2024 roku ale nie jestem przekonany co do tej firmy. Chciałbym, żeby ktoś polecił mi sprawdzony rower ewentualnie podzespoły, którymi kierować się w tym budżecie? Budżet mogę delikatnie naciągnąć kosztem lepszego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur85 Napisano 8 Sierpnia Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Z ostatniego miesiąca (pewnie nie wszystkie): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 8 Sierpnia Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Użyj "szukajki". Było wałkowane 1 000 000 000 razy... https://www.forumrowerowe.org/search/?q=gravel&quick=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi