kmn11 Napisano 8 Sierpnia Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Witam grupowiczów, zastanawiam się nad zakupem roweru, martwi mnie stan powierzchni hamującej tylnego koła karbonowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 8 Sierpnia Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Mowia 'na wszelkie smutki napij sie wodki', ale nie polecam. To pomaga tylko chwilowo, wiec trzeby by pic ciagiem. Moze inni znaja lepsze sposoby na troski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowe_lowe Napisano 8 Sierpnia Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Powiem tak ,,kolarzówka,, to inna bajka wiadomo ale ja nigdy bym nie kupił kół karbonowych gdybym miał inny rower chodzi mi o wytrzymałość:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 8 Sierpnia Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Że co ? @rowerowe_lowe Napisz to jeszcze raz, ale tym razem po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 8 Sierpnia Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Poproś i lepsze zdjęcie. Tutaj ja nic nie widzę. Zatarte będzie zawsze, bo poto to jest. Ale jak głębokie wżery będą to nie widać. No i jeszcze pytanie jaka cena. Z drugiej storony jak nie rozsadziło felgi, to jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmn11 Napisano 8 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Mam zdjecie w lepszej jakosci ale tutaj nie moge go wyslać, cena za całość około 6k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 8 Sierpnia Udostępnij Napisano 8 Sierpnia To wyjnij z niego kawałek zeby był rozmiar mniejszy niż 2mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi