kmn11 Napisano 8 Sierpnia 2024 Napisano 8 Sierpnia 2024 Witam grupowiczów, zastanawiam się nad zakupem roweru, martwi mnie stan powierzchni hamującej tylnego koła karbonowego Cytuj
JWO Napisano 8 Sierpnia 2024 Napisano 8 Sierpnia 2024 Mowia 'na wszelkie smutki napij sie wodki', ale nie polecam. To pomaga tylko chwilowo, wiec trzeby by pic ciagiem. Moze inni znaja lepsze sposoby na troski. Cytuj
rowerowe_lowe Napisano 8 Sierpnia 2024 Napisano 8 Sierpnia 2024 Powiem tak ,,kolarzówka,, to inna bajka wiadomo ale ja nigdy bym nie kupił kół karbonowych gdybym miał inny rower chodzi mi o wytrzymałość:)pozdro Cytuj
KNKS Napisano 8 Sierpnia 2024 Napisano 8 Sierpnia 2024 Że co ? @rowerowe_lowe Napisz to jeszcze raz, ale tym razem po polsku. Cytuj
Electronite Napisano 8 Sierpnia 2024 Napisano 8 Sierpnia 2024 Poproś i lepsze zdjęcie. Tutaj ja nic nie widzę. Zatarte będzie zawsze, bo poto to jest. Ale jak głębokie wżery będą to nie widać. No i jeszcze pytanie jaka cena. Z drugiej storony jak nie rozsadziło felgi, to jest OK Cytuj
kmn11 Napisano 8 Sierpnia 2024 Autor Napisano 8 Sierpnia 2024 Mam zdjecie w lepszej jakosci ale tutaj nie moge go wyslać, cena za całość około 6k Cytuj
Electronite Napisano 8 Sierpnia 2024 Napisano 8 Sierpnia 2024 To wyjnij z niego kawałek zeby był rozmiar mniejszy niż 2mb. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi