leon7877 Napisano 20 Sierpnia Udostępnij Napisano 20 Sierpnia (edytowane) No to może zmień mocowanie w drugim rowerze i też nie będzie wypadać. Mi się to po prostu z czasem zużyło, jak wykręcałem to w pośpiechu i niedokładnie i w końcu ten zatrzask pękł, teraz już na to uważam. Edytowane 20 Sierpnia przez leon7877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xzc Napisano 21 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia Na szosie trzyma się, ale tam jazda wygląda dość gładko, na mtb przy podobnym zamocowaniu byłby problem podczas ostrzejszej jazdy, obstawiam, że przy jakimś większym uderzeniu czy lądowaniu garmin po prostu wypadł by z mocowania, bo nie siedzi tam na sztywno wiec wole nie ryzykować i tak szukam jakiegoś zegarka, wiec na razie awaryjnie wystarcza mi opcja wożenia garmina w kieszeni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon7877 Napisano 21 Sierpnia Udostępnij Napisano 21 Sierpnia Cytat na razie awaryjnie wystarcza mi opcja wożenia garmina w kieszeni. To po co ten wątek? 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 21 Sierpnia Udostępnij Napisano 21 Sierpnia Garmin w kieszeni 🙄. Śledzenie wskazań może być z lekka utrudnione 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 21 Sierpnia Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 5 godzin temu, Xzc napisał: wystarcza mi opcja wożenia garmina w kieszeni. To sprzedaj Garmina i włącz sobie Stravę w telefonie. Ja chętnie odkupię tego uszkodzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xzc Napisano 21 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia (edytowane) Dokładność zapisu z garmina w porównaniu z telefonem jest o wiele wyższa, używałem kilkukrotnie śledzenia z telefonu ale często zdarzało się, że zapis pokazywał jakieś abstrakcyjne dane typu predkość 130 km/h, dlatego mając tego garmina zdecydowanie wole z niego korzystać, a tak jak wspomniałem na szosie używam go w normalny sposób, tak więc nie chce się go pozbywać. Edytowane 21 Sierpnia przez Xzc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon7877 Napisano 21 Sierpnia Udostępnij Napisano 21 Sierpnia Cytat używałem kilkukrotnie śledzenia z telefonu ale często zdarzało się, że zapis pokazywał jakieś abstrakcyjne dane typu predkość 130 km/h Serio? Albo kiepski telefon albo kiepska aplikacja do śledzenia. Telefony z wyższej półki mają bardzo dokładny gps. To tylko tak na marginesie, bo wiadomo że to akurat nie jest najlepszy powód żeby wymieniać telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xzc Napisano 22 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia Tak, zapis z telefonu był o wiele mniej dokłady a mówimy o Pixelu 8 pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi