Malpinho91 Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Dzień dobry, Planuje zakup roweru za ok. 4000 zł i mój wybór padł na Unibike Link . Rower używam do amatorskiej jazdy głównie po lasach, czasami asfalt dla odmiany. Rower przypadł mi do gustu, jednak mam dylemat pomiędzy rocznikiem 2023, a 2024. Główny dylemat to rodzaj przerzutek Deore w 2023 i Cues w 2024. Na razie posiadam jedną opinie, jednego pana serwisanta, który stawia bardziej na Deore i model 2023. Kilka Cuesów mu wróciło na warsztat. Z kolei na korzyść modelu 2024 przemawia 11 przełożeń z tyłu. Model 2023 zalety: - niższa cena - Deore (podobno lepsze, nie wiem) Model 2024 zalety: - 11 przełożeń z tyłu Prośba o opinie, który model byście wybrali i zapraszam do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 5 Sierpnia Mod Team Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi