Xenus Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Myślę nad montażem wieszaka do powieszenia roweru w piwnicy. Niestety z braku miejsca musi to być raczej wieszak pionowy. Czy macie jakieś sprawdzone modele, które warto zakupić? Czy przetrzymywanie roweru przez dłuższy czas pionowo może wpłynąć w jakiś negatywny sposób na jego osprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Niektórzy się martwią o bąbelek w hamulcach hydraulicznych (że się może jakoś zapowietrzyć?). Poza tym nie widzę problemów, poza tym, że cięższy rower trudniej dźwignąć. Od lat (pewnie ponad 12) używam prostych haków z Deca (https://www.decathlon.pl/p/hak-na-rower-scienny-sufitowy-na-1-rower/_/R-p-313305) zamontowałem je w bloku w rowerowni - jeden obszedł z plastiku, poza tym - tanie i działa. Kupiłem kolejną partię, bo przybywa rowerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi