Skocz do zawartości

[Canyon] Rowery w sieci

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś zna tego sprzedawcę,ma nowe rowery canyona w świetnych cenach.Czy to nie jest jakaś ściema?                                         https://m.olx.pl/d/oferta/nowy-canyon-grail-cf-sl-7-najnowszy-model-grx-rx820-m-CID767-ID11379x.html.                                     https://m.olx.pl/d/oferta/nowy-canyon-ultimate-cf-sl-7-axs-rozm-xl-sram-etap-rival-axs-CID767-IDZRg4H.html?ad_reason_recommended_items=776594889,914049675,933657676,601178375,674972454,705817496,896473186,707385923,920196912,721623855,561209248,916483776,934276772,933686166,933653440,933648799&reason=ip|lister.                                      Nowe rowery tylko co poskładane.

A Canyon to nie daje czasem gwarancji dla pierwszego właściciela tylko ?

A za to cwaniactwo w opisie ogłoszenia "nie jest to trek orbea specialized merida canonndale bianchi rose" to bym zdecydowanie nie kupił nic u takiego gagatka. 

Napisano (edytowane)

na pewno nie kupił w sklepie,bo jak by kupił i coś by nie grało to by odesłał i miał zwrot gotówki,tu wystawia za atrakcyjną cenę.

Zadzwoniłem i wiem o co chodzi,udzielono mi informacji.Rower był kupiony w Niemczech ,ten ktoś kupił go prawdopodobnie na firmę żeby odliczyć podatek VAT.Sprzedajacy posiada paragon za rower .No ale gwarancji niestety nie ma.

Edytowane przez tomasz777

Zastanawia mnie tylko to malowanie, bo takie na stronie Canyona nie występuje. 

Nie wspominając o tym że obecnie tego Graila można kupić od producenta za 10 299 ZŁ

To kup sobie rower 1600 taniej bez gwarancji a jak z ramą coś się stanie to szukaj nowej. 

A Canyon akurat nie ma super ram, generalnie ich oferta przy dzisiejszych promocjach i modelu sprzedaży to tak już średnio atrakcyjna.

• +1 pomógł 1

45 minut temu, przemeg napisał:

To kup sobie rower 1600 taniej bez gwarancji a jak z ramą coś się stanie to szukaj nowej. 

A Canyon akurat nie ma super ram, generalnie ich oferta przy dzisiejszych promocjach i modelu sprzedaży to tak już średnio atrakcyjna.

Właśnie to nie ma sensu bez gwarancji.Rower fajny,a w tej cenie coś podobnego to ciężko.Tu jest kierownica carbon,Grx dwunastka,no i podstawowe ale już znośne koła DT.Co proponujesz w tej cenie oprócz Superiora x road?To jest najtańsza opcja która wizualnie średnio mi się podoba.

można jeszcze zdobyć kupon na 500zł zniżki na zakup, trochę ludzi to udostępnia na grupie FB. Canyon ma dosyć mały prześwit na opony (producent podaje 42mm), superior jeszcze mniejszy (40mm), moim zdaniem to już trochę mało jak na gravela

12 godzin temu, przemeg napisał:

Jeżeli szukasz road plus to polecam 38 do gravela. Sam mam zestaw road plus i ht xc. Więcej niż 38 nie widzę sensu, przejedziesz szutry i pożarowe a na asfalcie jest wciąż lekko i szybko. 

No i taki rower mi trzeba pomiędzy szosą i grawelem,na nasze krajowe dziury w asfalcie.Dla mnie grawel w teren to nieporozumienie.