tomasz777 Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Może ktoś zna tego sprzedawcę,ma nowe rowery canyona w świetnych cenach.Czy to nie jest jakaś ściema? https://m.olx.pl/d/oferta/nowy-canyon-grail-cf-sl-7-najnowszy-model-grx-rx820-m-CID767-ID11379x.html. https://m.olx.pl/d/oferta/nowy-canyon-ultimate-cf-sl-7-axs-rozm-xl-sram-etap-rival-axs-CID767-IDZRg4H.html?ad_reason_recommended_items=776594889,914049675,933657676,601178375,674972454,705817496,896473186,707385923,920196912,721623855,561209248,916483776,934276772,933686166,933653440,933648799&reason=ip|lister. Nowe rowery tylko co poskładane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plou Napisano 6 Sierpnia Udostępnij Napisano 6 Sierpnia A Canyon to nie daje czasem gwarancji dla pierwszego właściciela tylko ? A za to cwaniactwo w opisie ogłoszenia "nie jest to trek orbea specialized merida canonndale bianchi rose" to bym zdecydowanie nie kupił nic u takiego gagatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 6 Sierpnia Udostępnij Napisano 6 Sierpnia Wpis, aby ogłoszenie wchodziło w szerszy zakres wyszukiwania. W pierwszym ogłoszeniu Sprzedawca raczej jasno pisze o gwarancji, osobiście jestem pozytywnie zaskoczony. Tylko skąd ma te rowery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoo Napisano 6 Sierpnia Udostępnij Napisano 6 Sierpnia powinny być 2 lata rękojmi na cały rower niezależnie od właściciela, kolejnemu właścicielowi nie przysługuje rozszerzona gwarancja (6 lat) na komponenty canyona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz777 Napisano 6 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia (edytowane) na pewno nie kupił w sklepie,bo jak by kupił i coś by nie grało to by odesłał i miał zwrot gotówki,tu wystawia za atrakcyjną cenę. Zadzwoniłem i wiem o co chodzi,udzielono mi informacji.Rower był kupiony w Niemczech ,ten ktoś kupił go prawdopodobnie na firmę żeby odliczyć podatek VAT.Sprzedajacy posiada paragon za rower .No ale gwarancji niestety nie ma. Edytowane 6 Sierpnia przez tomasz777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plou Napisano 6 Sierpnia Udostępnij Napisano 6 Sierpnia Zastanawia mnie tylko to malowanie, bo takie na stronie Canyona nie występuje. Nie wspominając o tym że obecnie tego Graila można kupić od producenta za 10 299 ZŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz777 Napisano 7 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia Jeszcze trzeba doliczyć 300zl za karton i przesyłkę,to już robi się 10600.Ten kolor tak mu złapał aparat pewnie,w rzeczywistości trochę ciemniejszy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeg Napisano 7 Sierpnia Udostępnij Napisano 7 Sierpnia To kup sobie rower 1600 taniej bez gwarancji a jak z ramą coś się stanie to szukaj nowej. A Canyon akurat nie ma super ram, generalnie ich oferta przy dzisiejszych promocjach i modelu sprzedaży to tak już średnio atrakcyjna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 7 Sierpnia Udostępnij Napisano 7 Sierpnia @tomasz777 z wątpiącego stałeś się obrońcą. Czy ty aby nie próbujesz powiększyć zasięgów swojego ogłoszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz777 Napisano 7 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 45 minut temu, przemeg napisał: To kup sobie rower 1600 taniej bez gwarancji a jak z ramą coś się stanie to szukaj nowej. A Canyon akurat nie ma super ram, generalnie ich oferta przy dzisiejszych promocjach i modelu sprzedaży to tak już średnio atrakcyjna. Właśnie to nie ma sensu bez gwarancji.Rower fajny,a w tej cenie coś podobnego to ciężko.Tu jest kierownica carbon,Grx dwunastka,no i podstawowe ale już znośne koła DT.Co proponujesz w tej cenie oprócz Superiora x road?To jest najtańsza opcja która wizualnie średnio mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoo Napisano 7 Sierpnia Udostępnij Napisano 7 Sierpnia można jeszcze zdobyć kupon na 500zł zniżki na zakup, trochę ludzi to udostępnia na grupie FB. Canyon ma dosyć mały prześwit na opony (producent podaje 42mm), superior jeszcze mniejszy (40mm), moim zdaniem to już trochę mało jak na gravela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz777 Napisano 7 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia Tzn dla mnie wystarczy te 42 mm bo w ciężki teren mam MTB XC..Szukam raczej roweru roud plus.Jak zdobyć ten kupon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeg Napisano 8 Sierpnia Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Jeżeli szukasz road plus to polecam 38 do gravela. Sam mam zestaw road plus i ht xc. Więcej niż 38 nie widzę sensu, przejedziesz szutry i pożarowe a na asfalcie jest wciąż lekko i szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoo Napisano 8 Sierpnia Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Kod zniżkowy dostaje się chyba za zakup roweru, na grupie canyon polska na facebooku czasem ktoś udostępnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz777 Napisano 8 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 12 godzin temu, przemeg napisał: Jeżeli szukasz road plus to polecam 38 do gravela. Sam mam zestaw road plus i ht xc. Więcej niż 38 nie widzę sensu, przejedziesz szutry i pożarowe a na asfalcie jest wciąż lekko i szybko. No i taki rower mi trzeba pomiędzy szosą i grawelem,na nasze krajowe dziury w asfalcie.Dla mnie grawel w teren to nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi