pemekscreen Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Jestem ciekawy tych ukraińskich kaset, są produkowane w Krakowie jeśli dobrze pamiętam, ale jednak założyciel firmy to ukrainiec, Jako że są monoque albo bikue daje to niską wagę, może to też dawać niezłą sztywność, ale co z wytrzymałością? To kwestia stopu głównie, możliwe że Kraków dostaje lepszą stal niż fabryki w Chinach? Jeździ ktoś na tym? Jak ktoś nie zna, to tu jest wszystko co istotne https://www.garbaruk.com/pl_PL/cassettes.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia A, czyli to, że właściciel jest z pochodzenia Ukraińcem znaczy, że kasety, mimo produkcji całkowicie w Polsce, są ukraińskie? Logika skrajnego prawaka. Znajomy jeździł na Garbaruku, pogiął kasetę, nie jest pewien, czy nie ze swojej winy. Mimo wszystko kolejnej już nie kupił i pozostał przy XTR. Osobiście uważam, że wydawanie tyle kasy na urwanie kilku gramów na kasecie to zwykły idiotyzm. Lepiej założyć lżejsze opony albo przed jazdą postawić porządnego klocka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Rzeczy z garbaruka są ukraińskie, absoluteblack polskie, ramy Kross polskie ale olej kujawski jest nasz z ukraińskiego zboża robiony przez koncern z USA i sprzedawany w naszej rodowitej biedronce z Lizbony. Diagramy, diagramy są rozwiązaniem bo się zgubimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia (edytowane) Dupiate są te kasety. Miałem taką sparowaną z GX Lunar i byłem srogo zawiedziony kulturą pracy w porównaniu z kaseta GX. Szybko wróciłem do Sram'a. Edytowane 5 Sierpnia przez KNKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemekscreen Napisano 5 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia ale ja nie widzę nic złego w tym, że są ukraińskie, co do ceny, jak się sprawdzi ceny kaseta Sram do grupy Rival albo RED to te Garbaruka mogą wydawać się tanie. "Olej żółte pola" np. na dolnym śląsku, i dalej twierdź że mamy olej ze zbóż, jeśli słonecznik i rzepak to zboża, te żółte pola to rzepak... 95% roślin oleistych w polsce to rzepak, na Ukrainie jest względnie podobny klimat, z jakich to zbóź produkuje się olej? generalnie olej produkuje się z bylin, od sezamu do słonecznika wszystko to kwitnące obficie łodygowce. Lepiej i zdrowiej kupować w Dino, tylko trzeba zadbać żeby w lokalnym nie pracowali wariaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi