Roballinho Napisano 4 Sierpnia Udostępnij Napisano 4 Sierpnia Nie ma ktoś z Was zbędnej sprężynki napinającej dźwignię klamki w konstrukcjach pokroju m785? Ten element występuje jako część zamienna, ale w zestawie z dźwignią. Można go niby kupić na ali, ale, czy to jest coś warte... Moze macie klamkę, która z jakichś powodów miała wpaść do kubła, ale jeszcze się tam nie wybrała, a ma takową, nieuszkodzoną sprężynkę? Potrzebuję wersję z prawej klamki. Obrazek, dla tych co mają, ale nie wiedzą, że mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 4 Sierpnia Udostępnij Napisano 4 Sierpnia (edytowane) Sprawdzę jutro jeśli mi się przypomnisz. Powinienem mieć, połamałem w zeszłym roku klamkę M8000 i zostawiałem na części...chyba. Edytowane 4 Sierpnia przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi