Prz.Gal Napisano 4 Sierpnia Udostępnij Napisano 4 Sierpnia Szukam i nie mogę znaleźć żadnej sensownej aplikacji która połączy się z pulsometrem na klatce piersiowej i będzie pokazywać obecne tętno. Tak zwyczajnie ile obecnie mam BPM. ( na iOS ) Naturalnie wiem że aplikacje treningowe mi to pokażą ale używam od lat aplikacji MapMyFitness (wykupili stare endomondo) ale jak jadę w dalszą trasę to korzystam z Map.cz w związku z powyższym pomyślałem że może znacie aplikację która pokazuje ile się ma tętna jak taki widget czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 4 Sierpnia Udostępnij Napisano 4 Sierpnia W Locusie na 99% będzie się dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 4 Sierpnia Udostępnij Napisano 4 Sierpnia Locus map oferuje to, co mapy.cz, ale obsługuje też czujniki tętna, mocy, kadencji, radary etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi