wegis Napisano 3 Sierpnia Udostępnij Napisano 3 Sierpnia Witam, kupiłem używany rower cube aim sl 2017 była wyrobiona korba Dałem do serwisu założyli mi korbę Mechanizm korbowy SHIMANO Altus FC-M311 do 8 rzędowej kasety Miałem korbę z tego co znalazłem SHIMANO ACERA FC-M300 A ja mam 9 rzędów czy to jakoś może negatywnie wpływać na pracę ? Zauważyłem dziś po pierwszej jeździe że pan majster nie wyregulował przerzutek bo łańcuch z przodu ociera na biegu 1:1 i innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Sierpnia Udostępnij Napisano 3 Sierpnia Cytat A ja mam 9 rzędów czy to jakoś może negatywnie wpływać na pracę ? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wegis Napisano 3 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi