p.wiczling Napisano 3 Sierpnia Udostępnij Napisano 3 Sierpnia Cześć, Zastanawiam się nad zmianą swojego trekinga Romet Wagant na co bardziej górskiego. Ciekawą jak dla mnie opcją jest Kellys spider 90, ale szperając znalazłem kellys spider 70. Teraz mam domyślenia czy na Trójmiejskie pagórki kaseta 1x12 dla amatora będzie ok, czy może lepiej znacznie tańsza opcja czyli spider 70 i kaseta 2x9. Czy że błądzę w swoich przemyśleniach i bardziej doświadczeni ludzie mają inny pomysł na rower? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 3 Sierpnia Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 1x12 preferuję. Zjazdy i podjazdy u nas są krótkie, przy napędzie 2x trzeba często przerzucać przód i korygować tył, na dłuższą metę bywa to irytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 3 Sierpnia Udostępnij Napisano 3 Sierpnia Powiedzmy sobie szczerze, 90% Polski nadaje się na 1x. A i pewnie spora część zupełnie na singlespeeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.wiczling Napisano 3 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia Takich nóg nie mam wyrobionych żeby na singlespieedzie dał radę 😜 Tylko czy 1.000 zł różnicy to aż tak warto? Czytałem dużo pozytywnych recenzji ma temat napędu 1x12 ale obawiam się korby i że pod górkę będzie szło ciężko a czy na zestawie 2x9 będzie łatwiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 3 Sierpnia Udostępnij Napisano 3 Sierpnia Nie wiem jakie tam macie nad morzem góry ale u mnie w lubuskim nawet na 1x10 wszystko można spokojnie objechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.wiczling Napisano 4 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia A co byście wybrali porównując Kellys Speed 90 do Superior XC 889? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi