saym0n Napisano 3 Sierpnia Udostępnij Napisano 3 Sierpnia (edytowane) Niedawno byłem u rodziny w Niemczech miałem okazje pojeździć na rowerach elektrycznych od kuzyna i wujka. Jeden to Focus thron a drugi Orbea, strasznie mi się spodobało jak wróciłem to moja merida big nine 60 już nie jest taka fajna. Zacząłem się rozglądać za czymś nowym ale u nas ceny mocno zaporowe. Zainteresowały mnie trzy rowery na ten moment ale jeden najbardziej. Wszystkie trzy niemieckie z zamówieniem przez internet bo u nas ceny zaporowe a w sklepach stacjonarnych ceny odleciały niestety. Focus THRON² 6.9 jego cena strasznie skacze i sam już nie wiem obecnie jest za prawie 19k więc zdecydowanie za dużo jednak widziałem, że można go trafić dużo taniej Radon JEALOUS HYBRID 9.0 750 wychodzi jakieś 15k Radon Render AL 8.0 750 MS wychodzi 15,5k Najbardziej interesuje mnie właśnie Radon Render AL 8.0 750 MS chociaż sam nie wiem czy potrzebuję fulla, jednak z tak małą dopłatą jest to ciekawsza opcja o ile będzie się dało przykręcić tylny amortyzator. Sam nie wiem czy jestem w stanie wykorzystać taki rower ale po prostu strasznie się nakręciłem. Czy ktoś miał kontakt z marką Radon? Specyfikacja roweru a cena wyglądają niesamowicie korzystnie. Z zamówieniem ze strony bike-discount.de chyba nie będzie problemu ktoś już korzystał? Edytowane 3 Sierpnia przez saym0n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tocusiek Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października wybrałeś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymek_ Napisano Wtorek o 14:18 Udostępnij Napisano Wtorek o 14:18 Co do Radona to można go zamówić do https://bikekanciapa.pl/, gdzie za około 300 zł zrobią serwis startowy. Nie robię im reklamy, po prostu nie każdy o tym wie, że są oficjalnym serwisem Radona w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi