Krypto.Szosowiec Napisano 3 Sierpnia Udostępnij Napisano 3 Sierpnia (edytowane) Hej, Szukam taniego Framesetu do Gravela. Przypomniałem sobie o istnieniu Accent Falcon. Mimo że jest to totalnie archaiczna konstrukcja, to w sumie mi to pasuje, ze względu na mocowanie PM i zewnętrzne prowadzenie pancerzy. Nie potrzebuję niczego więcej, bo chce sobie po prostu złożyć rower z tego co mam. Czytaj: ma być tanio, żeby graty się nie walały po piwnicy bez celu. Czy ktoś z Was miał styczność z tym Framesetem? Jakieś opinie? Edytowane 3 Sierpnia przez Krypto.Szosowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberthd79 Napisano 4 Sierpnia Udostępnij Napisano 4 Sierpnia Brałem go nie dawno pod uwagę bo budowałem rower do szybszego przemieszczania się po mieście,ale finalnie kupiłem ramę i widelec Furious na zwykłych osiach. Chciałem wykorzystać kupę części które zalegają w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi