KrakersIolaf Napisano 2 Sierpnia 2024 Napisano 2 Sierpnia 2024 Hej , mam 4 latka który jeździ na sztywniaku 18 cali koła .. chce skakać i jeździć na pumptruck bo zobaczył w okolicy. kupilem mu kask zrobiłem rampę żeby zaliczał pierwsze skoki, ale pytanie jaki rower najlepiej mu kupić, czekać aż dojdzie do 20 cali i woom z amorkiem czy może coś innego ? chciałbym żeby się rozwijał ale jestem zielony w temacie. sam szukam jakiego ht dla siebie żeby z nim wyskoczyć i poćwiczyć. Jak miał 2 lata to pociąłem mu rame od jakiegoś cross i zaczął jeździć na dwóch kołach. Teraz na 18” jest w stanie przejechać kilka km . Ale martwię się o te skoki i zjazdy z każdej górki na tym sprzęcie.. Jak to ogarnąć od a do z dzięki za podpowiedz Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 2 Sierpnia 2024 Mod Team Napisano 2 Sierpnia 2024 Według mnie, to powinien jeszcze trochę poczekać - wiem, że ludzie chodzą w góry nawet z niemowlakami w nosidełku, ale nie o to chodzi... A jeśli koniecznie musi już zacząć, to jeszcze ochraniacze na kolana i łokcie by się przydały, no i rękawiczki. Skoro jesteś zielony, a młody jeszcze ledwo się turla, to na początek wskazana byłaby jakaś szkółka jazdy dla dzieci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi