chrismel Napisano 2 Sierpnia Udostępnij Napisano 2 Sierpnia Czy da się jakoś uruchomić funkcję Climb Pro tak żeby działała nie podczas zapisanej trasy/kursu tylko podczas zwykłej jazdy. Np. zaczynam pokonywać wzniesienie, nawigacja to wykrywa i wyświetla mi jego profil. To chyba działa tylko w serii xx40 ale chcę się upewnić bo może się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 2 Sierpnia Udostępnij Napisano 2 Sierpnia (edytowane) ClimbPro działa tylko podczas jazdy po zapisanym kursie. Jeśli wiesz jakie/które wzniesienia będziesz pokonywał, możesz wyznaczyć na nich segmenty na Stravie. Wtedy, podczas podjazdu/segmentu będziesz mógł obserwować wskazania podobne do tych z ClimbPro. Edytowane 2 Sierpnia przez KNKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 2 Sierpnia Udostępnij Napisano 2 Sierpnia Automatyczne wykrywanie wzniesień podczas zwykłej jazdy to póki co funkcja w xx40 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 2 Sierpnia Udostępnij Napisano 2 Sierpnia Na razie w Explore 2 nie ma opcji podglądu wzniesień bez nawigowania w trybie samej jazdy. To domena jak napisał @chopmaz serii xx40/50. Ale nie wykluczone ,że może dostać w przyszłej aktualizacji. Gdzieś był wykaz co dostaną poszczególne garniaki z xx40 i E2. Nie wiem /nie dam sobie głowy uciąć (bo nie śledzę cyklu wydawniczego E2) ale chyba w najnowszej beta 20.11 dla E2 jest już taka opcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi