TheJW Napisano 12 Sierpnia Udostępnij Napisano 12 Sierpnia (edytowane) @mareckiabc no właśnie miałem zamiar coś napisać któregoś dnia, tylko się zebrać nie mogę. Ogólnie - świeci bardzo mocno. Trudno się połapać który tryb to który, nigdzie nie są dokładnie opisane. Jest ich sporo i każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie i do panujących warunków. Pasuje do sztycy "aero" od Gianta TCR. Na jednym z najmocniejszych trybów 6 godzin przejechałem bez problemu. Obudowa jest "gumowana" i klei się do niej dosłownie każdy syf i piasek spod kół. Przycisk jest kiepsko dostępny po założeniu lampki na sztycę, jak ma się wielkie paluchy, to trzeba ją odchylać do włączania/wyłączania i zmiany trybów. Mocowanie na "klips" spoko, proste i skuteczne. Ładowanie przez USB-A bez kabla może być problematyczne jeśli nie ma się pod ręką ładowarki z portem w tym standardzie lub komputera (ładowarkę Samsunga mam na przykład na USB-C, więc na wyjazd muszę zabierać dwie). Samo złączenie nie jest też w żaden sposób zakryte, więc zastanawiam się, czy po czasie nie zajdzie jakimś nalotem od wilgoci i brudu. Ogólnie lampka bardzo dobra, chociaż chętniej wydałbym na nią ~200 niż 250 zł. No ale się napaliłem i chciałem mieć już na weekendową ustawkę, więc zamówiłem w CR za 250. Edytowane 12 Sierpnia przez TheJW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal2008 Napisano 2 Września Autor Udostępnij Napisano 2 Września ktoś coś może o Topeak TailLux 100 USB? W dniu 12.08.2024 o 23:00, TheJW napisał: Pasuje do sztycy "aero" od Gianta TCR jak będziesz się nudził to możesz wrzucić fotkę jak to wygląda, z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 2 Września Udostępnij Napisano 2 Września To nie kwestia nudzenia, tylko pamiętania... Postaram się nie zapomnieć i cyknę fotkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 5 Września Udostępnij Napisano 5 Września @Michal2008 zdjęcia zrobiłem, tylko...zapomniałem tu wrzucić. 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi