PAWELOSTROW Napisano 30 Lipca Udostępnij Napisano 30 Lipca Witam, Wracając z treningu potrącił mnie samochód skutkiem czego uszkodziła się klamkomanetka Ultegra ST-6700 lewa 2. Z uwagi, że nie można dostać już tego modelu mam pytanie. Czy mogę założyć klamkomanetki Ultegra ST-R800 a co zatym idzie, czy muszę wymienić całą grupę, czy same klamkomanetki będą działały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildix Napisano 30 Lipca Udostępnij Napisano 30 Lipca A niby jak? Przecież nowsze Ultegry są już 11spd. Sama lewa klamka powinna działać. Poszukaj na alle-olixie, ludziom zwykle psuje się prawa klamka, więc lewą 6700 (albo analogiczną 105) da się upolować (no chyba, że od dawna szukałeś pretekstu do upgreadu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 30 Lipca Udostępnij Napisano 30 Lipca St R 8000 będzie miała inny kształt zarówno korpusu, chwytu oraz samej dźwigni. Natomiast sama lewa działać będzie z obecną przerzutką. Przy wymianie na R 8000 czeka cię wymiana klamkomanetek, przerzutki tylnej, łańcucha oraz kasety oraz bębenka/piasty/koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWELOSTROW Napisano 30 Lipca Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca Dzięki za pomoc. Z oc sprawcy pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi