Punkxtr Napisano Sobota o 18:55 Napisano Sobota o 18:55 @spidelli na zębatkach widać już zużycie, ale zdjęcia są pod kątem i pokazują zbyt mały wycinek. Łańcuch powinien na nich działać ale jest także szansa, że praca będzie głośna. Trzeba to zweryfikować. 1 Cytuj
spidelli Napisano Sobota o 19:20 Napisano Sobota o 19:20 43 minuty temu, kaido2 napisał: średnica osi tej korby FSA 24, różnicę na suwmiarce między 19 a 24 to nawet ja zauważę Cytuj
kaido2 Napisano Sobota o 20:40 Napisano Sobota o 20:40 Odstaw ta suwmiarkę elekttoniczną A tak na serio A to Panie wygraleś milion w dzisiejszej loterii Korby FSA 24 to jak paliwo na Orlenie poniżej 5 zyla, większość lądują 19- ki do graveli i szos. Ale, że Giant też? No kumpel jeden z drugim miał też w Revolcie, na tarczach 48/32 i 120 BCD. Zapewne jakiś starszy rocznik masz @spidelli? Cytuj
spidelli Napisano Sobota o 20:46 Napisano Sobota o 20:46 (edytowane) @kaido2 To nie Giant, to Marin Cortina, rocznik 2018 albo 19. Ten zajechany w błocie. Chcę go mocno przeserwisować i sprzedać, chociaż łezka się w oku kręci bo to taki rarytasek. Tak jak pisałem w innym wątku - przednie koło na oponie przełajowej 32 z klockami i dętką waży 1,5 kg a w Contendzie AR 1 (chyba najwyższy model Gianta z amelinium) - 1,6 kg na mleku... Rama też Series 4 to rzadko się trafia u Marina. Mam wątek o Cortinie w wasztatowni....Do tej pory ulepszyłem fabrykę i weszła hydraulika. Teraz po błocie wymieniłem łożyska w sterach, dziś korbę zdjąłem, może jutro suport. Hak mam już zapasowy, zmielona Tiagra z tyłu poszła w kosz, czeka już GRX... Nawet stopkę dedykowaną sprowadziłem z UK Edytowane Sobota o 20:47 przez spidelli Cytuj
kaido2 Napisano Sobota o 21:03 Napisano Sobota o 21:03 (edytowane) Aaaa... widzisz, czyli mój błąd, przyjałem , że jakiś nowszy Giant i Revolt 2018 i około te lata, chłopaki co miały korby FSA( Team chyba się to nazywało) u mnie w szosach, te były na 24, stąd pamiętam, że FSA to nie tylko 19 . W każdym bądź razie wszystko co widuje ostatnio jest już na 19. Jak suport total trup, to zmieniaj tylko suport jaki tam chcesz HTll Aaaaaalboooo? https://pl.aliexpress.com/item/1005006694885812.html Edytowane Sobota o 21:08 przez kaido2 Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 12:48 Napisano Niedziela o 12:48 Kupiłem Gianty w tym roku, a wyprzedaję Mariny Oto korba w całej krasie: Żeby tu nie śmiecić, to zapraszam do siebie, porozmawiajmy o suporcie: Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 12:51 Napisano Niedziela o 12:51 Po za syfem spoko , dla niedzielnego śmigacza starczy na dwa sezony 😉😁. Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 12:55 Napisano Niedziela o 12:55 (edytowane) Czyli jakbym sobie zostawił Cortinę, a nie czekaj, miałem nią śmigać tylko od święta, jak Mazdą MX5... Rozumiem, że jakbym miał zmieniać suport, to nie ma co czekać - może jeszcze wytrzyma ale po co ta zabawa za rok... Edytowane Niedziela o 12:55 przez spidelli Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 13:14 Napisano Niedziela o 13:14 Możesz wymienić w ramach " kapitalki" . Rozstaw śrub masz chodliwy 5x110 to bez problemu kupisz blaty. U chinoli na ali są bardzo dobre w świetnych cenach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi