tonk Napisano 27 Lipca Udostępnij Napisano 27 Lipca Witam, czas zacząć się ruszać, muszę kupić rower, tylko jaki wytrzyma taka wagę, myślałem o budżecie 4000 jak by było coś tańszego, byłoby super. Głównie asfalt i szuter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 27 Lipca Udostępnij Napisano 27 Lipca (edytowane) Muirwoods, rama wytrzyma bez problemu.. gorzej koła wypadało by zainwestować w coś lepszego z czasem. Edytowane 27 Lipca przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 27 Lipca Udostępnij Napisano 27 Lipca https://www.decathlon.pl/p/rower-crossowy-riverside-500-z-hamulcami-tarczowymi/_/R-p-300777 dekl powinien mi coś odpalić za reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 28 Lipca Udostępnij Napisano 28 Lipca Uginacz w tym rowerku ma fabryczne luzy które powodują pukanie. Przy takiej wadze kierującego to jest od razu do wymiany. Koszt między 300 a 500 PLN. Koła też są słabe, problem obracających się uszczelek przy konusach piast. Dużo lepsze koła są w wersji ze wspomaganiem ale … Odradzam ten rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tonk Napisano 28 Lipca Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca Mówisz o tym z Decathlonu? No to szukam dalej, budżet też jestem w stanie rozsądnie zwiększyć. Chyba najlepszy byłby bez jakiegokolwiek amortyzatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur85 Napisano 28 Lipca Udostępnij Napisano 28 Lipca Ten ma limit 170kg, tylko raz jest sporo poza budżetem, a dwa nie wiem czy na co dzień potrzebujesz takiej wyprawowki. https://www.decathlon.pl/p/rower-podrozny-riverside-touring-900/_/R-p-332461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tonk Napisano 28 Lipca Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca Widziałem ta 900 ale myślałem o 520 która też ma 170kg, i budżet by się spinał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 28 Lipca Udostępnij Napisano 28 Lipca Spokojnie każdy "normalny" (oprócz odchudzonych rowerów typowo sportowych) utrzyma i 150kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi