gabrys24 Napisano 27 Lipca Udostępnij Napisano 27 Lipca Cześć Mam takie pytanie Ostatnio rozbierałem amortyzator I z jednej strony jest sprężyna a z drugiej jest kartridż z gazem i olejem i rzecz jest w tym że podczas próby ponownego złożenia ten kartridż jakby się wydłużył Przez co nie pasuje doi nie pasuje do drugiej części nie wiem właśnie co zrobić żeby tamten kartridż się jakoś wydłużył może Wiecie Co mam zrobić żeby to naprawić jeśli ktos wie to prosze o szybkoł odp z gury dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 27 Lipca Udostępnij Napisano 27 Lipca Co to za widelec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 28 Lipca Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lipca Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi