whitecockski Napisano 25 Lipca Udostępnij Napisano 25 Lipca cześć , chciałbym sie spytać co sądzicie o tym rowerze https://www.canyon.com/pl-pl/rowery-gorskie/rowery-trailowe/grand-canyon/grand-canyon/grand-canyon-7/3271.html?dwvar_3271_pv_rahmenfarbe=RD&dwvar_3271_pv_rahmengroesse=M bo nie znam sie zabardzo na rowerach i wolałbym sie dopytać , jest to dobry rower w tym przedziale cenowym czy szukać czegoś innego? wiem że są meridy oraz rockridery lecz nie podobają mi sie one z wyglądu a jednak zależy mi na tym , znacie może jakiś inny dobrze wyglądajacy rower do 4200 czy ten bedzie dobra opcją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 25 Lipca Udostępnij Napisano 25 Lipca Sprawdź https://szybkierowery.pl/produkt/sensa-merano-evo-sle/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yacko Napisano 27 Lipca Udostępnij Napisano 27 Lipca Szukaj promocji na Specialized Chisel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 27 Lipca Udostępnij Napisano 27 Lipca Te promocje na Specialized Chisel to były na BikeInn i się skończyły rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yacko Napisano 27 Lipca Udostępnij Napisano 27 Lipca Nie rok temu tylko nawet w maju były ostatnio, w marcu, w lutym, w styczniu - to wszystko oczywiście 2024r. W ogłoszeniach nadal można kupić około 3500zł jak nowe, jeśli komuś rozmiar nie przypasował, ewentualnie od Januszy biznesu co kupili na handel w okolicach 4 tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalinekus Napisano 30 Lipca Udostępnij Napisano 30 Lipca Co myślicie o Rower MTB Superior XP 919 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi