czarnyracuch Napisano 25 Lipca Udostępnij Napisano 25 Lipca witam, jakie polecacie w miare budzetowe opony 35c? glownie asfalt ale czasem jakis szuter tez jest, rower to kross esker 2.0 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 25 Lipca Udostępnij Napisano 25 Lipca Moim faworytem i najlepszą do tej pory oponą 35c na jakiej jeździłem jest Hutchitson Overide 35c - bardzo lekki semislick, zaledwie 330 g w wersji dętkowej (ale nie złapałem jeszcze żadnego kapcia - raz tylko był snake ale nie z winy opony, przywaliłem w kątownik wywalony razem z gruzem w lesie), szybkie na asfalcie, dają radę na szutrze. Miałem też Vittoria Terreno Dry 35c ale w taniej drutowej wersji i w porównaniu z Overide były znacznie gorsze. Zresztą dalej je mam, wiszą na kołku w garażu, mogę sprzedać - przejechane tylko jakieś 500 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi