Karbaxis2511 Napisano 24 Lipca Udostępnij Napisano 24 Lipca Dzień dobry, chcemy z żoną kupić rower elektryczny. Aktualnie mieszkamy w Belgii, więc dobrze by było, by zakup mógł odbyć się tutaj bądź w Holandii. Poszukujemy roweru miejskiego, o niskiej ramie (tej niby kobiecej), w budżecie do 2000e. Wiem, że to mało na elektryka, ale na więcej po prostu nie możemy sobie pozwolić. Z wymagań to tyle, by jeździł jak najdłużej na jednej baterii. Najlepiej bez ogranicznika 25km/h, ale to chyba nie ten budżet (tak, wiem, że trzeba zarejestrować). Czy możecie coś doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 25 Lipca Udostępnij Napisano 25 Lipca Jeżeli chcesz Belgia/Holandia to najlepiej jak byś podesłał kilka ofert do porównania z tamtejszych sklepów. Wtedy jest szansa na jakiś odzew i rozwinięcie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 25 Lipca Udostępnij Napisano 25 Lipca W Belgii i Holandii jest taka sieć sklepów iTek, możesz tam popatrzeć czy coś mają. Poza tym tak jak pisze kolega powyżej, przejdź się po lokalnych sklepach, zobacz co mają i wyślij nam linki. Decathlona też zresztą mają w Belgii to możesz i tam zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowe_lowe Napisano 25 Lipca Udostępnij Napisano 25 Lipca w Belgii czy Holandii gdzie rynek jest mega duży i ludzie raczej dbają o rowery to byłbym zwolennikiem kupna jakiegoś używanego i ewentualnie wymienić baterię na nową-może taka opcja??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 25 Lipca Udostępnij Napisano 25 Lipca Z tym dbaniem to bym nie przesadzał, oni je użytkują po prostu. Np. mój kolega z pracy jeździ na Cube Nuroadzie Race codziennie do pracy, 30 km w jedną stronę, lato/zima, nic nie serwisował, nie smarował, dopiero jak zajechał napęd to całość wymieniał i jak mi powiedział ile zapłacił a ja mu pokazałem ile kosztują części, które mu wymienili to stwierdził, że chyba musi zacząć sam przy tym grzebać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 25 Lipca Udostępnij Napisano 25 Lipca Jeśli ma być bez ogranicznika w tym budżecie to o niebo lepszy za 2000 ojro będzie zwykły rower za 500 ojro i zestaw dokładany, np bafang z baterią. Koszt takiego zestawu to powiedzmy 700 ojro, za 1200 masz e-bajka o jakości bazowego roweru odpowiadającej rowerowi gotowemu za powiedzmy 2000e. Musisz mieć minimum zdolności manualnych żeby to ogarnąć i mini zestaw narzędzi. Bafang bbs plus pakiet o różnej pojemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi