ardb Napisano 24 Lipca 2024 Napisano 24 Lipca 2024 Szukam sensownego uchwytu/adaptera do mojego Garmina. On jest nieco mniejszy niż standardowy Fenix. Na allegro przewija się jakiś tani uniwersalny uchwyt ale w tych nielicznych ofertach, gdzie łaskawie podają zakres grubości kierownicy kończy się to zdaje się na 32mm. Ja chcę to mieć koło mostka w najgrubszym miejscu - 35mm. Trafiają się jeszcze jakieś mounty na Garmina ale wymagające odpięcia od niego paska - montuje się goły zegarek. Nie chcę czegoś takiego. W sklepach rowerowych też generalnie bieda. Może ktoś ma coś sprawdzonego i może dać cynk? Cytuj
seba8121 Napisano 24 Lipca 2024 Napisano 24 Lipca 2024 Decathlon, allegro ma takie uchwyty mocowane za pomocą paska z zegarka https://www.decathlon.pl/p/uchwyt-do-zegarka-na-kierownice-rowerowa/_/R-p-145589 o ile przy równej nawierzchni to nawet działa o tyle przy jeździe górskie moim zdaniem sprawdzi się tylko ten z odpinaniem paska. 1 Cytuj
ardb Napisano 25 Lipca 2024 Autor Napisano 25 Lipca 2024 (edytowane) Dzięki! to może być to. Miałem coś podobnego od garmina sprzed wielu lat i na cienkiej kierownicy sprawiało się w miarę. P.S.: pewnie trzeba to złapać dodatkową gumką, na szczęście są fajne rowki. Edytowane 25 Lipca 2024 przez ardb P.S. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi