ardb Napisano 24 Lipca Udostępnij Napisano 24 Lipca Szukam sensownego uchwytu/adaptera do mojego Garmina. On jest nieco mniejszy niż standardowy Fenix. Na allegro przewija się jakiś tani uniwersalny uchwyt ale w tych nielicznych ofertach, gdzie łaskawie podają zakres grubości kierownicy kończy się to zdaje się na 32mm. Ja chcę to mieć koło mostka w najgrubszym miejscu - 35mm. Trafiają się jeszcze jakieś mounty na Garmina ale wymagające odpięcia od niego paska - montuje się goły zegarek. Nie chcę czegoś takiego. W sklepach rowerowych też generalnie bieda. Może ktoś ma coś sprawdzonego i może dać cynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 24 Lipca Udostępnij Napisano 24 Lipca Decathlon, allegro ma takie uchwyty mocowane za pomocą paska z zegarka https://www.decathlon.pl/p/uchwyt-do-zegarka-na-kierownice-rowerowa/_/R-p-145589 o ile przy równej nawierzchni to nawet działa o tyle przy jeździe górskie moim zdaniem sprawdzi się tylko ten z odpinaniem paska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ardb Napisano 25 Lipca Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca (edytowane) Dzięki! to może być to. Miałem coś podobnego od garmina sprzed wielu lat i na cienkiej kierownicy sprawiało się w miarę. P.S.: pewnie trzeba to złapać dodatkową gumką, na szczęście są fajne rowki. Edytowane 25 Lipca przez ardb P.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi