bartek_86 Napisano 21 Lipca Udostępnij Napisano 21 Lipca Witam serdecznie, jak w temacie proszę powiedzcie mi lub nawet podlinkujcie do jakiejś aukcji gdzie mogę kupić pokrętło blokady na goleń do mojego amortyzatora? Szukajka w google wyrzuca masę różnych pokręteł i nie wiem jakie będzie odpowiednie do mojego amortyzatora , nr seryjny to : 45T01598851 (mam w tej chwili manetkę obrotową ale chce wrócić do symetrycznych gripów dlatego też chcę blokadę mieć z pozycji goleni. Być może ktoś chce taką manetkę kpl wraz z linką i pancerzem w zamian za blokadę na goleni to mogę się zamienić. pozdrawiam Czy np. takie pokrętło będzie pasować? https://www.amazon.pl/RockShox-Unisex-Compression-niebieski-uniwersalny/dp/B006KV1HBY/ref=asc_df_B006KV1HBY/?tag=plshogostdde-21&linkCode=df0&hvadid=522774373677&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=13722264980947433043&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1031025&hvtargid=pla-565619014793&psc=1&mcid=bc93dc771490346f9f7237f5e729de30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 21 Lipca Udostępnij Napisano 21 Lipca Nie. Żeby zmienić sposób blokowania (pokrętło na goleni vs manetka) musisz wymienić cały tłumik kompresji. 400zł w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 21 Lipca Udostępnij Napisano 21 Lipca W zasadzie mając blokadę w manetce można rozebrać tłumik, wyjąć sprężynę, złożyć i dokupić pokrętło na górę... ale lepiej będzie sprzedać ten co jest i kupić właściwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_86 Napisano 21 Lipca Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca Ok, wielkie dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 21 Lipca Udostępnij Napisano 21 Lipca 35 minut temu, KSikorski napisał: W zasadzie mając blokadę w manetce można rozebrać tłumik, wyjąć sprężynę, złożyć i dokupić pokrętło na górę... ale lepiej będzie sprzedać ten co jest i kupić właściwy. Kręci się wtedy bez żadnego oporu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 21 Lipca Udostępnij Napisano 21 Lipca Zgadza się. Niemniej funkcjonalność jako taką ma zachowaną, trzeba tylko dosztukować oring pod pokrętło, by jako takie tarcie zachować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi