Fafor Napisano 21 Lipca Udostępnij Napisano 21 Lipca (edytowane) Specyfikacja - https://sprint-rowery.pl/rower-gravel-kross-esker-6-0-2022#additional Ogólny stan roweru określam na dobry z wyjątkiem kilku bardziej widocznych zadrapań, stan napędu bardzo dobry choć teraz po roku stania potrzebuje pewnie nasmarowania. Rower sprzedaję z wielką przykrością ze względów zdrowotnych. Drętwienie rąk, ucisk na nerw, impulsy elektryczne w łokciu. Bike fitting nie pomógł. Lekarz zaleca mniej sportowy rower. Polecam zakup całego zestawu, w większości są to części wysokiej jakości, które bardzo dobrze komponują się z rowerem - waga, rozłożenie, wygląd. Niektóre z dodatków albo nigdy nie były używane albo tylko sporadycznie. Rower używany tylko w sezonie letnim. Łączny przebieg to na oko około 1000km. Zakupiony 11.08.2022 pod koniec sezonu. Sporadycznie używany. Pierwszy serwis na początku sezonu 2023. Gwarancja uznana i przedłużona gdyż nie było sensu serwisować wcześniej z tak krótkim przebiegiem. W tym sezonie rower nie był w ogóle używany. Dziś pierwszy raz odważyłem się przejechać na nim co tylko uświadomiło mnie w tym, że ten rower dla mnie się nie nadaje. Z przodu ramy są otarcia, które szczerze mówiąc nie wiem skąd się wzięły. Dolna część ramy - stojąc przy słupie zacząłem się ześlizgiwać i otarłem o słup. Rower nigdy nie miał wypadku. GRATISY: Uchwyt na bidon karbonowy 2 czujniki Magene, kadencja i prędkość Uchwyt na telefon Spigen Gearlock, trzeba będzie dokupić taśmę M3 by przykleić mocowanie do telefonu. Tylna lampka Zwykłe pedały DODATKI: Siodełko: Selle Italia Novus Evo Boost Gravel TM Superflow 145 , zakupione pod w poprzednim sezonie, mało używane. + oryginalne siodło Przednia lampka GIANT Recon HL 1100, bardzo mocna, duża wytrzymałość. Dwustronne pedały shimano SPD Zabezpieczenie: Seatylock, najlepsze, najlżejsze i najbardziej kompaktowe składane zabezpiecznie dla rowerów, gryubość 5mm CZARNE - https://www.amazon.pl/gp/product/B0C7QS7K62/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&th=1 Torba podsiodłowa Bontrager wraz z wszystkimi najbardziej potrzebnymi narzędziami na wyprawę: Dętka, Multitool Topeak, 2 zbiorniki CO2, pompka CO2, przejściówka na wentyl samochodowy, ciśnieniomierz SKS, łatki, narzędzia do zdejmowania dętki. CAŁOŚĆ: 5700 zł Sam rower z gratisami 4500 zł GDYNIA TRÓJMIASTO Edytowane 21 Lipca przez Fafor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 22 Lipca Udostępnij Napisano 22 Lipca Nie podałeś (chyba) rozmiaru ramy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi