Alb Napisano 20 Lipca Udostępnij Napisano 20 Lipca Witam, Chciałbym jakiś rower wybrać do jazdy po okolicznych lasach,miasteczkach teren w miare lekki brak jakiś większych gór. Mam 175 cm wzrostu ,waże 70kg Istotnym warunkiem dla mnie jest żeby rower był od producenta z UE.Potencjalnie jeśli wejdzie program ,, Mój rower elektryczny" chciałbym z niego skorzystać. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcina Napisano 22 Lipca Udostępnij Napisano 22 Lipca Ecobike Expedition https://www.ecobike.pl/produkt/942/rower-elektryczny-ecobike-expedition-midnight-black-suv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rud3b0y1983 Napisano 22 Lipca Udostępnij Napisano 22 Lipca On nie jest lekki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi