Krzysztof63 Napisano 18 Lipca Udostępnij Napisano 18 Lipca Mam komplet Tiagry, ale zaciski hydro BR-4770 nie pasują do rozstawu otworów PM w ramie. Jaki adapter jest potrzebny, że dało się to sklecić (tarcze 160 mm)? Ewentualnie jakie zaciski z mocowaniem PM podobnej jakości można zastosować, pasujące do klamek ST-4700? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 19 Lipca Udostępnij Napisano 19 Lipca adapter flat mount do post mount Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 19 Lipca Udostępnij Napisano 19 Lipca Zobacz Wolftooth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof63 Napisano 19 Lipca Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca (edytowane) OK, już znalazłem. Dzięki. Edytowane 19 Lipca przez Krzysztof63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 21 Lipca Udostępnij Napisano 21 Lipca Nie chcę zakładać nowego tematu, wkleję zdjęcie tutaj. Co to za wystający pin? Myślałem, że to śrubka, ale jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 21 Lipca Udostępnij Napisano 21 Lipca (edytowane) To się powinno kotwiczyć w zacisku. Edytowane 21 Lipca przez KSikorski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 21 Lipca Udostępnij Napisano 21 Lipca Co mogę z tym zrobić? Tam nie ma możliwość dokręcenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 21 Lipca Udostępnij Napisano 21 Lipca Ta śruba ma być do zacisku. Adapter przykręcasz zwykłą śrubą do ramy, a śrubą specjalną przykręcasz zacisk do adaptera. Polecam instrukcję: https://si.shimano.com/pl/pdfs/dm/GADBR01/DM-GADBR01-09-POL.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi