abcabc123 Napisano 18 Lipca Udostępnij Napisano 18 Lipca Czesc, szukam swojej pierwszej szosy Myslałem np. o tym z tych o których czytałem, będę wdzięczny za alternatywy. Sensa Romagna Disc SLE Jestem otwarty na propozycje oraz dyskusję. Oprócz tego prosiłbym o informację o tym jaki rozmiar wybać, 25 lat 79kg 180cm wzrostu 84cm przekrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
locomotiv12 Napisano 18 Lipca Udostępnij Napisano 18 Lipca Cześć Ta propozycja Sensa Romagna to bardzo dobra propozycja za te pieniądze i ciężko znaleźć coś w lepszej specyfikacji w tym budżecie. Rozmiar M jest na osobę z przedziału 168 cm - 181 cm, źródło: https://szybkierowery.pl/produkt/sensa-romagna-disc-sle-105-2x12-2024/ Proponuję użyć wyszukiwarki, wpisując hasło "Romagna" pojawia się 118 wyników na tym forum 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcabc123 Napisano 18 Lipca Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca A jest sens dopłacac do tej? https://szybkierowery.pl/produkt/sensa-romagna-disc-105-2x12-2024/ Rozumiem, że roznica w korbie glownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietrash Napisano 18 Lipca Udostępnij Napisano 18 Lipca Z opisu wynika że różnica tylko w korbie. Więc nie opłaca się dopłacać bo sama korba kosztuje ok 500 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
locomotiv12 Napisano 18 Lipca Udostępnij Napisano 18 Lipca Patrząc na opis ze strony producenta w droższym modelu masz widelec w pełni karbonowy (rura sterowa i widełki) W tańszym modelu rura sterowa jest prawdopodobnie aluminiowa a widełki są karbonowe. Widelec w pełni karbonowy lepiej tłumi drgania W droższym modelu masz korbę 105 czyli kompletny zestaw tej grupy a w tańszym jest korba pozagrupowa Ten droższy model jest lżejszy o 400 gram. Ja bym dołożył do tego droższego modelu - poza tym kolor czerwony wygląda super 🙂 (ale to już kwestia gustu) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcabc123 Napisano 18 Lipca Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca Dzięki za pomoc, wezmę raczej w takim razie droższą wersję z ramą M / 55 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
locomotiv12 Napisano 18 Lipca Udostępnij Napisano 18 Lipca Pochwal się zdjęciem roweru jak już będziesz go miał 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 18 Lipca Udostępnij Napisano 18 Lipca Cholera, po co tu zaglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 18 Lipca Udostępnij Napisano 18 Lipca No widzisz @spidelli - całe Twoje starania żeby nie kupować następnego roweru na nic. Nie uciekniesz przed przeznaczeniem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 18 Lipca Udostępnij Napisano 18 Lipca @chrismel Na szczęście jestem "niewypłacalny" - albo rower albo urlop. Żeby coś na temat - fajna ta czerwona Sensa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
locomotiv12 Napisano 18 Lipca Udostępnij Napisano 18 Lipca Jest też wersja (czerwona) z karbonową ramą, waga 8,7 kg https://szybkierowery.pl/produkt/sensa-giulia-gf-comp-105-disc-2024/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcabc123 Napisano 18 Lipca Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca Tak z ciekawosci, jakie tam najwieksze opony wejda? Wejda 32 jak cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 18 Lipca Udostępnij Napisano 18 Lipca 40 minut temu, spidelli napisał: Na szczęście jestem "niewypłacalny" Takiemu do dobrze. Mi jeszcze zostało co nie co na koncie i od paru godzin siedzę i kombinuję co by tu kupić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi