Nervus84 Napisano 18 Lipca Udostępnij Napisano 18 Lipca Dzień dobry, dzisiaj odebrałem swój pierwszy w życiu rower elektryczny i nie mam za bardzo jeszcze pojęcia o tym wszystkim i chciałbym zapytać o jedną rzecz. Mam elektrycznego fatbike'a. Chciałbym wymienić w nim amortyzator lub wsadzić sztywny widelec z tym, że ani widelec ani amortyzator nie mają mocowania do lampki. Czy mogę po prostu odciąć kabel od przedniej o tylnej lampki, zabezpieczyć taśma izolacyjną czy czym i ukryć między innymi przewodami? Nic się nie stanie z elektryka w rowerze albo ze sterownikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Lipca Udostępnij Napisano 18 Lipca (edytowane) Odepnij baterię, przetnij przewód, zaizoluj każdą żyłę osobno, a na koniec całość razem. Tylko pamiętaj, że w ten sposób utracisz gwarancję. Edytowane 18 Lipca przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nervus84 Napisano 18 Lipca Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca Super, dzięki wielkie za odpowiedź 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi