Nervus84 Napisano 18 Lipca 2024 Napisano 18 Lipca 2024 Dzień dobry, dzisiaj odebrałem swój pierwszy w życiu rower elektryczny i nie mam za bardzo jeszcze pojęcia o tym wszystkim i chciałbym zapytać o jedną rzecz. Mam elektrycznego fatbike'a. Chciałbym wymienić w nim amortyzator lub wsadzić sztywny widelec z tym, że ani widelec ani amortyzator nie mają mocowania do lampki. Czy mogę po prostu odciąć kabel od przedniej o tylnej lampki, zabezpieczyć taśma izolacyjną czy czym i ukryć między innymi przewodami? Nic się nie stanie z elektryka w rowerze albo ze sterownikiem? Cytuj
TheJW Napisano 18 Lipca 2024 Napisano 18 Lipca 2024 (edytowane) Odepnij baterię, przetnij przewód, zaizoluj każdą żyłę osobno, a na koniec całość razem. Tylko pamiętaj, że w ten sposób utracisz gwarancję. Edytowane 18 Lipca 2024 przez TheJW Cytuj
Nervus84 Napisano 18 Lipca 2024 Autor Napisano 18 Lipca 2024 Super, dzięki wielkie za odpowiedź 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi