Cezarlis Napisano 17 Lipca Udostępnij Napisano 17 Lipca Witam Posiadam rower Giant Escape z 2013 z przerzutką Shimano Alivio RD-M410, która ma już spore luzy. Na jaką przerzutkę można wymienić? Kaseta 8-rzędowa HG51 11-28T , korba 3 rzędowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CRMOCAAD Napisano 17 Lipca Udostępnij Napisano 17 Lipca luzy będzie miała też nowa, zostaw tą skoro działa to na hu ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezarlis Napisano 17 Lipca Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca (edytowane) Ma już duże luzy na wszystkich sworzniach. Czy można zastosować np. Alivio RD-T4000 SGS 9-rzędową? Edytowane 17 Lipca przez Cezarlis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 18 Lipca Udostępnij Napisano 18 Lipca Shimano rd md591 sgs | Kobyłczyna | Kup teraz na Allegro Lokalnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezarlis Napisano 18 Lipca Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca Ciekawe jakie pochodzenie mają te przerzutki bo są niedostępne w sprzedaży od jakiegoś czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 18 Lipca Udostępnij Napisano 18 Lipca Parę lat temu zmieniałem właśnie M410 na M591 i byłem bardzo zadowolony z pracy tej drugiej, na dodatek właśnie na HG51 11-28 i to w Giancie. Jedyne co się nie zgadza, to to, że ja w Rinconie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezarlis Napisano 18 Lipca Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 8 godzin temu, marvelo napisał: Shimano rd md591 sgs | Kobyłczyna | Kup teraz na Allegro Lokalnie Niestety przerzutki z tego ogłoszenia są niedostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi