abcabc123 Napisano 17 Lipca Udostępnij Napisano 17 Lipca Czesc, mam 180cm wzrostu, przekrok 84cm, zastanawiam się czy wybrać M (52) czy L (54) jeżeli chodzi o Rometa Aspre 2 Niestety u mnie w mieście (Olsztyn) nie mam możliwości przymierzenia się. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 17 Lipca Udostępnij Napisano 17 Lipca Przy takich wymiarach wziąłbym chyba M i ewentualnie przedłużył mostek jeśli będzie taka potrzeba. Biorąc L będziesz wyjściowo "na styk" a mostka nie ma z czego skracać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcabc123 Napisano 19 Lipca Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca Czy to będzie jakaś duza tragedia jeżeli kupię rozmiar L? Jakie niosłoby to ze sobą konsekwencje? Nie mogę znaleźć za bardzo dostępnego M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 19 Lipca Udostępnij Napisano 19 Lipca (edytowane) Miałem L przy 182cm (przekrok 86) i był przyduży, nie bierz L. Edytowane 19 Lipca przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi