Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

yak

Rekomendowane odpowiedzi

do Shadowcat; dobre zdjęcie bo dobra twarz. Dobra twarz bo dobry człek w Tobie drzemie. Dziękuje za pochwale. Mogę Ci zdradzić mój sekret co do robienia zdjeć. Robię po prostu dużo zdjęć a wybieram tylko najlepsze :(

Za dwadzieścia minut północ, Kampinowskie błotko i piach z rowerku zmyty (w wannie wylądował :lol: ) rowerek błyszczy i czeka z radością na nowy brud. Mam nadzieje że nie długo...... :-P będziemy czekać

Pozdrawiam wszystkich pomykaczy, miejskich i leśnych

nic dodac nic ująć tylko westchnąć zazdrośnie i samotnie ruszyć w las

piekna fotorelacja

na zjęciach widać jak żółta kurtka Krzysia kontrastuje z ciemnymi strojami załogi

ostatnio koledzy w pracy zaczęli mi sugerować bym więcej odblasków sobie sprawił na jesienne szarugi

pozdrawiam znad morza

No wiec mozesz kupic sobie takową kamizeleczke jak nosza panowie drogowca, ostatni sie w taka zaoptrzylem ,koszt takiej to maksymalnie 10 PLN.Sprawdzalem z kolega to okazalo sie ze lepiej widac niz sama lampke tylna.Ja osobiscie wybralem pomaranczowa ,moze mnie kiedys jacys drogowcy podrzuca :( :lol:

Kamizeleczka - niezły pomysł :( . Na mnie akurat wszystkie za duże :P .

Za to mam odblaskowe paski na butach (na przedostatniej fotce trochę je widać :D ) i na plecaku ::smile:: .

Pozdrówko dobrze widoczne :-) :-) .

PS. A to, co mam na szyi, to oczywiście mój rękaw polarowy :) . Z tym, że złożony na pół - nie było potrzeby rozwijania go do pełnego rozmiaru :) ...

A ja znowu musiałem jechać sam. Zdecydowałem się dopiero w piątek wieczorem. A w sobotę ruszyłem z domu już o 8-mej rano. Dojechałem (z Gocławia) do Granicy (przez Łomianki, Roztokę. Razem wyszło 118 km w 6,5 godz. Ale zmęczony byłem już po 60-ciu. Szczególnie nieprzyjemna była końcówka ścieżką rowerową pod wiatr. Bardzo żałowałem, że nie ma większej ekipy, żeby jechać ze zmianami.

W piątek (a właściwie czwartek wieczorem) chciałbym pojechać do Bielska B., Szczyrku czy Korbielowa w celu przejechania 60-70 km po górach i powrotu późnym wieczorem. Zależy to od tego czy uda mi się zmontować ekipę (razem 4 osoby), bo samemu to paliwo wyszłoby trochę za drogo.

Dla ew. zainteresowanych podaję nr telefonu 0_600 919 098

Chętnie bym się wybrał w góry :) , ale w piątek biegnę w XVII Biegu Niepodległości Starówka – Wilanów :roll: . Rok temu brałem udział w tej imprezie biegowej i w tym roku postanowiłem powtórzyć 11 kilometrowe wyzwanie. Ale w przyszłości jestem „za” wspólną wyprawą w góry. Dobrego rowerkowania życze ::smile::

pozdrawiam

Chętnie bym się wybrał w góry :) , ale w piątek biegnę w XVII Biegu Niepodległości Starówka – Wilanów :roll: . Rok temu brałem udział w tej imprezie biegowej i w tym roku postanowiłem powtórzyć 11 kilometrowe wyzwanie. Ale w przyszłości jestem „za” wspólną wyprawą w góry. Dobrego rowerkowania życze ::smile::  

pozdrawiam

Ja też biegnę w Biegu Niepodległości. Pozdrawiam! :P

Nie wiem czy aura wiosno – zimowa pozwoli na jeszcze jeden wypad na „pod warszawskie” scieżki. Jeżeli tak to fajnie byłoby wybrać się razem. Co wy na to? :roll:

PS: Jak tam Kajman i wyprawa w góry?

ja leczę „rany” po biegu Bieg Niepodległości, :-D cały szczęśliwy

Pozdrawiam wszystkich

No i w końcu nikogo nie znalazłem i nie jadę. Za to w czwartek spróbowałem biegać. Przebiegłem w godzinę 10 km. Sercowo/oddechowo to nie było specjalnie męczące, za to nogi miałem jak z waty. Dzisiaj na rowerze nie było problemu. Jednak bieganie znacznie bardziej od roweru obciąża mięśnie, stawy i ścięgna. I wygląda na to, że wbrew pozorom pracują inne mięśnie.

Zimowe - to w sam raz, bo chodzą słuchy, że zima idzie :lol: !

Tak czy siak - na rowerze jeździć trzeba ::smile:: .

I zapewne niebawem ruszymy na szlaki :P ...

Wstępny termin: czwartek lub piątek. Kto za :?:

A w weekend - swoją drogą, też ;-) ...

Pozdrówko objazdowe :-) :-) :-) ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...