Shadowcat Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Wow, to chyba najładniejsze zdjęcie jakie kiedykolwiek ktoś mi zrobił [nie licząc zdjęcia w dowodzie] :-o Krzysztof, musimy sie kiedyś umówić na tą pogadankę o aparatach ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Ach, ta poza filozofa ... Pozdrówko fotogenicznym :-) :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof B. Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 do Shadowcat; dobre zdjęcie bo dobra twarz. Dobra twarz bo dobry człek w Tobie drzemie. Dziękuje za pochwale. Mogę Ci zdradzić mój sekret co do robienia zdjeć. Robię po prostu dużo zdjęć a wybieram tylko najlepsze Za dwadzieścia minut północ, Kampinowskie błotko i piach z rowerku zmyty (w wannie wylądował :lol: ) rowerek błyszczy i czeka z radością na nowy brud. Mam nadzieje że nie długo...... :-P będziemy czekać Pozdrawiam wszystkich pomykaczy, miejskich i leśnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 7 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 nic dodac nic ująć tylko westchnąć zazdrośnie i samotnie ruszyć w las piekna fotorelacja na zjęciach widać jak żółta kurtka Krzysia kontrastuje z ciemnymi strojami załogi ostatnio koledzy w pracy zaczęli mi sugerować bym więcej odblasków sobie sprawił na jesienne szarugi pozdrawiam znad morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand Napisano 7 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 No wiec mozesz kupic sobie takową kamizeleczke jak nosza panowie drogowca, ostatni sie w taka zaoptrzylem ,koszt takiej to maksymalnie 10 PLN.Sprawdzalem z kolega to okazalo sie ze lepiej widac niz sama lampke tylna.Ja osobiscie wybralem pomaranczowa ,moze mnie kiedys jacys drogowcy podrzuca :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Kamizeleczka - niezły pomysł . Na mnie akurat wszystkie za duże . Za to mam odblaskowe paski na butach (na przedostatniej fotce trochę je widać ) i na plecaku ::smile:: . Pozdrówko dobrze widoczne :-) :-) . PS. A to, co mam na szyi, to oczywiście mój rękaw polarowy . Z tym, że złożony na pół - nie było potrzeby rozwijania go do pełnego rozmiaru ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 8 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Ecia Jest drobniutka, to pewnie niektóre rzeczy kupuje w dzieciencym. Mam koleżankę wzrost 147 cm rozmiar buta 32 :| Jak wychodziła za mąż to nabijaliśmy się że w tej sukni wygląda jakby do komunii szła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 8 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 A ja znowu musiałem jechać sam. Zdecydowałem się dopiero w piątek wieczorem. A w sobotę ruszyłem z domu już o 8-mej rano. Dojechałem (z Gocławia) do Granicy (przez Łomianki, Roztokę. Razem wyszło 118 km w 6,5 godz. Ale zmęczony byłem już po 60-ciu. Szczególnie nieprzyjemna była końcówka ścieżką rowerową pod wiatr. Bardzo żałowałem, że nie ma większej ekipy, żeby jechać ze zmianami. W piątek (a właściwie czwartek wieczorem) chciałbym pojechać do Bielska B., Szczyrku czy Korbielowa w celu przejechania 60-70 km po górach i powrotu późnym wieczorem. Zależy to od tego czy uda mi się zmontować ekipę (razem 4 osoby), bo samemu to paliwo wyszłoby trochę za drogo. Dla ew. zainteresowanych podaję nr telefonu 0_600 919 098 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof B. Napisano 9 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Chętnie bym się wybrał w góry , ale w piątek biegnę w XVII Biegu Niepodległości Starówka – Wilanów :roll: . Rok temu brałem udział w tej imprezie biegowej i w tym roku postanowiłem powtórzyć 11 kilometrowe wyzwanie. Ale w przyszłości jestem „za” wspólną wyprawą w góry. Dobrego rowerkowania życze ::smile:: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 9 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Ewentualnie Góry Świętokrzyskie w piątek lub sobotę. Wówczas wyjazd bardzo rano, powrót wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogerone Napisano 9 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Chętnie bym się wybrał w góry , ale w piątek biegnę w XVII Biegu Niepodległości Starówka – Wilanów :roll: . Rok temu brałem udział w tej imprezie biegowej i w tym roku postanowiłem powtórzyć 11 kilometrowe wyzwanie. Ale w przyszłości jestem „za” wspólną wyprawą w góry. Dobrego rowerkowania życze ::smile:: pozdrawiam Ja też biegnę w Biegu Niepodległości. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 9 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Kajman - ja ci na PW wysłałam zapytania odnośnie do tego wyjazdu ... Pozdrówko przypominające :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof B. Napisano 11 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Nie wiem czy aura wiosno – zimowa pozwoli na jeszcze jeden wypad na „pod warszawskie” scieżki. Jeżeli tak to fajnie byłoby wybrać się razem. Co wy na to? :roll: PS: Jak tam Kajman i wyprawa w góry? ja leczę „rany” po biegu Bieg Niepodległości, :-D cały szczęśliwy Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 11 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 My niestety odpadamy - praca, cały jutrzejszy dzień :-? . Może uda się w niedzielę? Ale to się okaże dopiero jutro - damy znać tutaj i na GG ;-) . Pozdrówko zapracowane :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 11 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Ale ja nie mam światełka... :sad: ... Wstępnie jestem za :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 11 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 No i w końcu nikogo nie znalazłem i nie jadę. Za to w czwartek spróbowałem biegać. Przebiegłem w godzinę 10 km. Sercowo/oddechowo to nie było specjalnie męczące, za to nogi miałem jak z waty. Dzisiaj na rowerze nie było problemu. Jednak bieganie znacznie bardziej od roweru obciąża mięśnie, stawy i ścięgna. I wygląda na to, że wbrew pozorom pracują inne mięśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 12 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 My niestety definitywnie odpadamy, jeśli chodzi o jutrzejszą niedzielę . Ale może za to w tygodniu ;-) ... Pozdrówko z żalem :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof B. Napisano 12 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 zobaczymy jak pogoda się rozwinie w tygodniu i może małą lub większą wycieczke rowerowa popełnimy :roll: . Byłoby miło sie zobaczyć i razem gdzieś „porowerować” . A może inni dołącza.. :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 13 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Przez najbliższe 10 dni roboczych niestety nie mogę bo muszę pilnować psa w domu ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 13 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Krzysztof B., Jestem na tak choć nie wiem jak z czasem będzie :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Nabyłem sobie zimowe rowerowe rękawiczki i lampkę przednią ::smile:: Od soboty jestem gotów do kolejnej krajoznawczej wycieczki po Kampinosie ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Zimowe - to w sam raz, bo chodzą słuchy, że zima idzie :lol: ! Tak czy siak - na rowerze jeździć trzeba ::smile:: . I zapewne niebawem ruszymy na szlaki ... Wstępny termin: czwartek lub piątek. Kto za :?: A w weekend - swoją drogą, też ;-) ... Pozdrówko objazdowe :-) :-) :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 To w sam raz ::smile:: Mamusia bierze urlop od jutra więc jestem wolny i swawolny, póki nie ma śniegu z deszczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 ja jestem za, a mawet przeciw :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof B. Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 ja jestem za, a mawet przeciw :-P To był ........Krzysztof B. (znów nie zalogowany) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.