Shadowcat Napisano 4 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 A jakieś oficjalne info? ::smile:: Co, gdzie, kiedy i dlaczego? ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof B. Napisano 4 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Pare fotek z dzisiejszej małej wycieczki rowerowej po Wawrze. Pogoda nam dopisywała, sprzęt i nastroje też. Na zdjęciach tylko Amoniak, Krzysztof B. (trzymał aparat :lol: ). Może następnym razem w większym gronie się gdziś wybierzemy ;-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 4 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Fakt było fajnie, trasy niezbyt skomplikowane ale za to ładne Wycieczka w całości ze 30 km po lesie. W tamtej okolicy na rowerze byłem pierwszy raz i tak jak wszędzie przy głównych drogach wysypany gruz i śmieci :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 4 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 przy głównych drogach wysypany gruz i śmieci :evil: I m. in. właśnie za to kocham Kampinos, że tam tego nie ma :-D ... Tak więc następnym razem :arrow: Kampinos :twisted: ! Już się nie możemy doczekać :roll: ... Wstępnie szykujemy się na niedzielę, jeśli nic nie wyskoczy... w razie czego jutro damy szczegółowe info . Pozdrówko i do zobaczenia :-) ?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 4 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 chętnie do Was dołączę w niedzielę, no chyba żeby wielkie żaby z nieba leciały :-( znacie to ? Nie MTB, nie po polsku ale zawsze na dwóch kółkach... http://www.cycling.tv/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 4 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 A z kim mamy przyjemność :cool: ? Pozdrówko dociekliwe :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof B. Napisano 4 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 To byłem ja :oops: (niezalogowany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 4 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Eciu, count me in na niedzielę ::smile:: [jeśli mówimy o tej niedzieli i jeśli urwe się z wykładów] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Listopada 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 I ja ja tez jak w niedziele... [ Dodano: 2005-11-05, 00:14 ] Ale jakaś spokojna trasa [ Dodano: 2005-11-05, 00:17 ] [ Dodano: 2005-11-05, 00:14 ] Ale jakaś spokojna trasa Wink Wiem, że to jakoś dziwne brzmi ale tym razem ja wole spokojne tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 5 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Spoko, spoko - spokojna to ona będzie pod względem dystansu na pewno, w końcu dnia coraz mniej . Po lesie jakieś 30 kilo wychodzi, całość zamknie się w 100 kilosach, a bardzo możliwe, że nawet mniej. Tzn. dla nas 100 kilosów - a my na południu Wawy mieszkamy ;-) ; więc dla Ludów Północy z pewnością będzie mniej :lol: . Co do terenu - nie mam pojęcia, tej trasy jeszcze nie testowaliśmy . Tyle, że jak zwykle ostatnio: nie mogę jeszcze powiedzieć na pewno, czy ta niedzielna wycieczka dojdzie do skutku. Wszystko będzie zależało przede wszystkim od psa, a w następnej kolejności - od innych niezależnych przyczyn, mniej lub bardziej pośrednio z psem związanych... Pozdrówko na 80% :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 5 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 przy głównych drogach wysypany gruz i śmieci :evil: I m. in. właśnie za to kocham Kampinos, że tam tego nie ma :-D ... NIestety jest :roll: Ja często wjeżdżam do lasu od strony Babic lub od Błonia I tam przy bocznych drogach widać te wory foliowe przewalane przez wiatr Raz przez jakiś kawał gruzu z wystającym prętem, omal sobie nogi nierozprułem :evil: Może ja mam jakiś szczególny dar znajdowania takich miejsc ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 5 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Eciu, a pamiętasz co ja zrobiłem z psem przy okazji pierwszej naszej wycieczki? Znowu smaka nam narobisz i nic z tego nie wyjdzie i co będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 5 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 OK - plan jest następujący: Uderzamy do Wólki Węglowej :arrow: stąd żółtym szlakiem do uroczyska Na Miny :arrow: stąd zielonym do Pociechy :arrow: i niebieskim do Truskawia :arrow: i na koniec żółtym do Leszna :arrow: skąd trasą 580, w dobrych humorach, wracamy do domu ::smile:: . Spotkanko o 12-13.00 pod Rurą (wcześniej nie damy rady). Dokładną godzinę spotkania będziemy mogli sprecyzować dopiero jutro, dlatego wszystkich chętnych, do których namiarów jeszcze nie mam, poproszę o nr tel. na priva bądź GG. Jutro, po powrocie z psem z kliniki, wyślę info z dokładną godziną, o której stawimy się pod Rurą 8) . Pozdrówko i zapraszamy :-) :-) :-) !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 5 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Ponoć ma być pochmurno i zimno, a ja sie nie mam w co ubrać :cry: No ale trudno, znając moje pomysły to coś tak zamotam że mi zimno nie będzie Oczywiście jak zwykle jedziemy sami? :sss: Nikt więcej się nie odważy? :sss: [aha, od razu mówię że aparatu niestety wziąć nie mogę] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 5 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Jedzie jeszcze Krzysztof B. . I może Lookas - ale to jeszcze nie jest pewne, jutro się okaże 8) ... Pozdrówko wieloosobowe :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Pogoda jest poprawna, grunt że nie wieje ::smile:: Ale słońca to dziś raczej niewiele uświadczymy, ale przynajmniej padało nie będzie ::smile:: Jest dobrze ::smile:: Tylko szkoda że znowu Lookasa nie będzie i nie będe miał z kim dokuczać pozostałym uczestnikom wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Ja dziś pracolę :? i trochę żałuję Dziś nie mogę Nie zawsze słowa piosenki "ale za to niedziela ..." są prawdziwe Życzę wszystkim śmigającym wspaniałej pogody i udanej wycieczki Dziś ma być ładnie Jeśli będzie Krzysztof B. to prawdopodobnie będą wspaniałe zdjęcia z wypadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Oficjalne info kaowca Eci! Spotykamy się Pod Rurą o godzinie 13:00 ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Jest ciepło, jest fajnie :arrow: ruszamy !!! Pozdrówko i cała naprzód :-) :-) :-) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Au :sad: Zainteresowanych przepraszam, ale z poranionymi rękami nie dałem rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Spoko - ale następnym razem nie popuścimy :cool: ... Było fajnie, było kolorowo, i slalomem :grin: ! Plan nie zrealizowany - zrealizowane za to coś zupełnie innego: Wielka Improwizacja z końcówką w mroku i we mgłach . Pogoda była tak łaskawa, że przez cały dzień musiałam jeździć w krótkim rękawie ;-) - polar przyoblekłam dopiero po opuszczeniu lasu 8) . Będą fotki ... Pozdrówko po wycieczce :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof B. Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Wyprawa Eci się udała. Fajna trasa, dzięki za miłe towarzystwo. Byliśmy tu i tam i..... z powrotem do Warszawy. Mój licznik wskazywał 82 km po powrocie do domu. Kilka zdjęć pamiątkowych znajdziecie tutaj: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 To ja może objaśnię : 1. Rura :grin: - a na pierwszym planie Kona Krzysztofa 8) ; 2. Shadowcat we własnej czcigodnej osobie ; 3. Massive&crew w Wólce Węglowej ::smile:: ; 4. Nas Troje Na Minach (uroczysko Na Miny - skrzyżowanie szlaków żółtego i zielonego); 5. Brygada i załoga w komplecie - Na Miny c.d. ;-) ; 6. Punkt newralgiczny: w lewo na Truskaw, w prawo na Borzęcin Duży, prosto - niebieskim szlakiem na Zaborów. Czyli - jalby nie patrzeć - wszędzie nam pasowało :lol: . A jakie mgły nas goniły :-o ; 7. Dzielna Drużyna na tle dziczej skóry - knajpka Dziupla w Truskawiu w ramach podsumowania atrakcyjnego dnia ::smile:: . Pozdrówko przewodnickie :-) :-) :-) . 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof B. Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Dzięki Eciu, bo tego właśnie brakowało, dobrego opisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Normalnie żałuję że w pracy kiblowałem :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.