Kajman Napisano 18 Października 2005 Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Wybiera się ktoś w sobotę do Wiązowny? www.otwock-ligamtb.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Października 2005 Udostępnij Napisano 18 Października 2005 No i u nas znowu skucha - komisje :grin: :mrgreen: ! Pozdrówko nietrafione :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 28 Października 2005 Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Na masę dziś :-D Mam nadzieje że gówniarstwo wymarzło :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 28 Października 2005 Udostępnij Napisano 28 Października 2005 A nie - bo do lasu jutro :grin: ! No, właśnie: kto chętny :?: Cel: Kampinos, trasa: jeszcze nie opracowana, ale do wieczora będzie 8) ... Pozdrówko jesienno-wycieczkowe :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 28 Października 2005 Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Jak zobaczę trasę i sprawdzę pogodę to ew. pomyślę :sss: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 28 Października 2005 Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Ale poprawka : do lasu nie jutro, tylko w niedzielę. Jutro nie damy rady. Trasa nie będzie wyczerpująca, bo i czasu nie będzie wiele. Zielony szlak odłożymy na później. Pozdrówko ze sprostowaniem :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 28 Października 2005 Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Mimo to pomyślę :sss: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 28 Października 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Zaraz, chwila to kiedy ta trasa bo sie pogubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Października 2005 Udostępnij Napisano 29 Października 2005 W niedzielę - szzczegóły ustalimy za parę godzin 8) (właśnie w tej sprawie do ciebie klikałam ;-) ). Ma być Kampinos: penetracja jednego z krótszych szlaków (niebieski? żółty? a może czarny?) - tak, żeby wyrobić się między, powiedzmy, 11.00 (wcześniej nie da rady :-( ) a 21.00 - na 21.00 chcemy wylądować w Diunie, bo fajny koncercik się szykuje ::smile:: . Daniel - a ty się za długo nie namyślaj, bo się spóźnisz pod Rurę ! Pozdrówko projektowe :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 29 Października 2005 Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Jakoś nie widzę żadnych planów... Zresztą tak czy siak na szczęście nie jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Października 2005 Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Plany są - ale sytuacja się skomplikowała :? ... Otóż musimy jutro z pieskiem do chirurga uderzyć - w związku z tym nie wiadomo, o której damy radę wyruszyć na trasę, a nawet, czy w ogóle damy... W razie czego w palnie jest żółty szlak im. Powstańców Warszawskich od tyłu, czyli: Wólka Węglowa :arrow: Izabelin :arrow: Truskaw (tu początek szlaku) :arrow: Wiersze :arrow: Leszno :arrow: i powrót do Wawki trasą nr 580. Sam szlak ma niecałe 20 kilo, więc cała trasa zamknie się między 80 a 100 km. Ustawka pod Rurą raczej nie wcześniej, niż o 11.00 - a w ogóle najsensowniej, wobec zaistniałej sytuacji, będzie doprecyzować godzinę jutro, telefonicznie. Mam nadzieję, że uda się pojechać, bo pogoda zapowiada się fajoska ... Pozdrówko z nadzieją :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 30 Października 2005 Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Trochę zimniej się zrobiło i ekipa z którą się jeździło się wykrusza :roll: gdyby nie wyjazd na groby pewnie bym się z wami wybrał :-D Może w przyszłym tygodniu przy bezdeszczowej pogodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 30 Października 2005 Udostępnij Napisano 30 Października 2005 No i - niestety - się nie udało :-? . Dopiero wróciliśmy od chirurga i padamy z nóg. Za to opracowaliśmy fajny wariant traski - kombinacja kilku szlaków, dzięki czemu traska po lesie ulega wydłużeniu bez dodawania dodatkowych kilosów po asfalcie ;-) . I tym wariantem zamierzamy się już niebawem przejechać. Może jutro?... Pozdrówko niestabilne :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof B. Napisano 30 Października 2005 Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Jest to mój pierwszy post i proszę o wyrozumiałość. Czy ktoś zna to miejsce (okolice Warszawy) ? http://img174.imageshack.us/my.php?image=c...onyszlak4ql.jpg To są okolice Starej Miłosnej. Bardzo fajne scieżki rowerowe. Chciałbym się umówić na wspólna jazdę po tych terenach w przyszłym tygodniu. Są chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Października 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Siema, masz niezły ten rowerek z tego widze nie obiecuje ale moze za tydzien w sobote lub piatek gdzies śmignąć :cool: Co myslicie ? Oczywiście jak pogoda pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 31 Października 2005 Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Hehe...Lookas zwietrzył Konę Jeśli nie będe miał w sobotę wykładów to może dam radę gdzieś wyskoczyć :sss: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 31 Października 2005 Udostępnij Napisano 31 Października 2005 W piątek moę się umówić W sobotę i w niedzielę nie, bo pracuję :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof B. Napisano 31 Października 2005 Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Aczkolwiek, weekend jest zawsze pewniejszy jeżeli chodzi o „czas wolny na śmigania :grin: ”, jest już dwóch chętnych na piątek więc spróbuje się zorganizować z czasem na piątek. Będzie miło Was poznać...(do szczegółów dogadamy się w czwartek ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 1 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 My jeszcze zobaczymy - bo my Kampinos preferujemy i trasę mamy opracowaną, na którą zasadzamy się już od kilku dni i ciągle nam się nie składa :| . Kampinos nas kusi i wzywa :grin: ! - i chyba nie popuści ... Ale wszystko jeszcze przed nami ;-) ... Pozdrówko jesienno-leśne :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof B. Napisano 1 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 A Kampinos to na jaki dzień planujecie? Jeżeli to będzie w sobote lub w niedziele to do chętnie do Was dołącze. Na chwile obecna jestem wstępnie z „Amoniakiem” do starej miłosnej na piątek umówiony. Jako że rowerek posiadam dopiero od dwoch mięsięcy jestem bardzo chętny na czeste i długie jazdy (by nie za szybko ;-) ) Dzień bez jazdy jest "prawie" dniem straconym. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 1 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Krzysztof B. - jeszcze nie wiemy, ale prawdopodobnie (mamy nadzieję) będzie to w tym tygodniu, i raczej pod koniec. Może piątek, a może weekend? W każdym razie o terminie damy znać w tym temacie ;-) . Pozdrówko i zapraszamy jesiennych riderów :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 2 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Dzień bez jazdy jest "prawie" dniem straconym. Pozdrawiam Ja prawie nie mam dni straconych :grin: do pracy jeżdżę rowerkiem W pracy prysznic - z plecaka ubranie na zmianę (całe szczęście, że w garniturze ,jak w poprzedniej firmie, nie muszę chodzić) W czasie wolnym też przeważnie na rower. Mieszkam w Piastowie to do Komorowa, Podkowy Leśnej czy Kampinosu mam niedaleko :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 2 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Nic jeszcze nie chce mówic, ale jak sie różne rzeczy dobrze poukładaja to chetnie na wycieczke sie zapisze. Ale to ja jeszcze powiem ... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 2 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 A u nas się źle układa - z pieskiem na kroplówki trzeba chodzić i prawdopodobnie w tym tygodniu z wycieczki nici :sad: . Pozdrówko nie tym razem :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof B. Napisano 3 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Mam nadzieje, że piesek szybko wyzdrowieje. Sam mam psa i małego „psiego bzika” w głowie. To jest forum rowerowe i tematu „chory piesek” nie będę rozwijał mimo że bardzo bym chciał . A propos ustawki na piątek to jest nadal aktualna, sobota też wchodzi w grę. Propozycja terenów do eksploracji jest szeroka; mogą to być tereny wokół Wesołej, Wawra, St. Miłosnej lub Poligonu w Sulejówku. Niby na poligonie nie można (częste tablice informują o groźbie śmierci lub kalectwa) ale wiele rowerków widziałem. W dniu w którym jeździłem (niedziela to była) odbywały się ćwiczenia i co chwile było słychać strzały. Dodatkowa adrenalina.. :niach: Właśnie rozmawiałem z Amoniak. Jesteśmy wstępnie umówieni na piątek na godzine 11stą Pozdrawiam kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.