Ecia Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Chodzi o to, że my zdecydowanie wolimy startować rano i ewentualnie - jeśli się uda - wcześniej wracać; albo - jeśli się nie uda - mieć zapas czasu przed zmrokiem (nie mam odpowiedniego oświetlenia, żeby utrzymywać odpowiednie tempo i naprawdę dobrze bawić się po ciemku w terenie - a asfaltem się brzydzę). Poza tym, póki dzień długi, warto jeździć na niebieskie wydemki - to zdecydowanie najatrakcyjniejsze tereny w Kampinosie. Chyba, że jakoś dojechałbyś już na same wydemki (albo w jakimś innym miejscu można by się spotkać po drodze) - bylibyśmy ewentualnie w kontakcie telefonicznym, żeby się dobrze zgrać. O której chciałbyś/mógłbyś być w Kampinosie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Skad ruszacie i kiedy do kampinosu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 W zależności od pogody - chcemy ruszać w sobotę albo w niedzielę (decyzja zapadnie w piątek wieczorem) ok. 10:00 (może 10:30) spod stacji metra Młociny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kezcuzj Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A jaki dystans planujecie... może bym się wybrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 90 km - z czego coś między 70 a 80 po terenie, niepłaskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 To czekam na termin pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceline Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 To proponuje tak niedziela ,,pod rurą" 9:30 dojazd do metra Młociny i wyjazd z Ecią i kto tam jeszcze będzie koło 10-10:30 w sumie wszystko jedno gdzie aby do przodu.Ja będe pod rurą o 9:30.Dajcie znać czy będziecie.Pozdro.Polecam też : http://www.1944.pl/masa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Polazłem dzisiaj pojeździć Wyszedłem koło 15 i pomimo deszczu, który zaczął padać parłem do przodu. Pojeździłem trochę nad wisłą i po starówce. Takie tam lajtowe kręcenie żeby tylko nie siedzieć w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 To proponuje tak niedziela ,,pod rurą" 9:30 dojazd do metra Młociny i wyjazd z Ecią i kto tam jeszcze będzie koło 10-10:30 w sumie wszystko jedno gdzie aby do przodu.Ja będe pod rurą o 9:30.Dajcie znać czy będziecie.Pozdro.Polecam też : http://www.1944.pl/masa/ Niedziela jak najbardziej mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 My, jak zwykle, ostatecznie zadecydujemy o poranku w dniu planowanego wyjazdu - toteż w piątek wieczorem dam wstępne info, czy jedziemy w sobotę, a w sobotę - czy pojechaliśmy; jeśli nie, procedura powtórzy się wieczorem w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam, jutro z uzyszkodnikiem Michalj planujemy wycieczkę nad zalew zegrzyński. Jeśli są jacyś chętni to punkt zborny jest o 9.30 przy stacji metra na marymoncie. No chyba, że już koło 8 zacznie bardzo padać to sobie odpuszczamy, ale jak złapie nas w trakcie to jedziemy dopóki hartu ducha starczy Tempo średnie na jeża, dystans do obgadania w trakcie. Pewnie coś koło 60-80 km wyjdzie w zależności od wariantu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witam, moje weekendowe plany ulegly malej zmianie w wyniku czego moge bez problemu jechac z wami na calodniowa eskapade Dajcie znac kiedy jedziemy. Dzisiaj z Michalemj zrobilismy 86,1 km (ja), jemu po dojechaniu do domu wyjdzie koło 100. Wycieczka bardzo fajna oprócz mokrej końcówki Odwiedziliśmy twierdzę modlin nawet - niestety zamknięte dzisiaj więc nie pozwiedzaliśmy za dużo. Powiem szczerze, że wolałbym niedzielę, ale sobota też może być zakładając, że koło 18 będziemy wracać/ w okolicach jakiegoś dworca PKP, który umożliwi mi dostanie się na Warszawe Wschodnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Utworzyłam nowy temat - ten zrobił się już za długi i są problemy z przeglądaniem świeżych postów. Zapraszam tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.