Minister Napisano 29 Maja 2009 Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Jak byłem 2 lata temu wyszło 140 + gdzieś jeszcze można się zakręcić i będzie 200 Sporo możliwości jest np. w Nowym Dworze, odbić np Kazuń-Leszno, czy w drugą stronę, przez Dębe, Nieporęt itd a jak nie to zacząć w Mławie zawsze to dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Maja 2009 Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Obawiam się tylko, że moja stalówka średnio się do tego nadaje. Na długie trasy właśnie stalówka się nadaje - znacznie bardziej, niż alus . Śmigałam i na jednym, i na drugim - wniosek: jeśli HT, to zdecydowanie stal, właśnie na dystanse >50 km terenem (a im bardziej teren wymagający i im dłuższa trasa, tym bardziej stal) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svolken Napisano 29 Maja 2009 Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ecia - moja stalówka w trasach jest rewelacyjna, ale w Kampinosie nie mam szans z wąskimi i dużymi kołami. Owszem, przejeżdżam a czasami podprowadzam, ale to nie to samo co 26 cali na szerokich oponach. Właśnie jadę tramwajem i na Rondzie Waszyngtona zablokowała mnie masa krytyczna. Ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Maja 2009 Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A, no chyba, że tak - faktycznie, w kampinoskich piachach czasem można utonąć... ale to i tak nic w porównaniu z piachami MPK . Tam to jest istna plaża dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minister Napisano 29 Maja 2009 Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Svolken jezdzisz czym chcesz Wszystko zalezy jak i co Chcesz być naj, musisz cierpieć i na pewno Twoja stalówka nie da rady Jeśli chcesz jak ja po prostu dać z siebie wszystko bez względu na wynik wtedy "inny" rower się na pewno przyda Ja jade, mocze się w błocie dla siebie, nie dla kogoś aby stwierdził "twardziej ze mnie". Ma natura jest taka, jedź i nie patrz na nikogo, chyba, że z nim jedziesz" Ale wtedy to nie maraton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomoa Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Pogoda ostatnio nie dopisuje, czekam na lepszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek7557 Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Pogoda ostatnio nie dopisuje, czekam na lepszą. Z tego co mowia synoptycy nastepny tydzien ma przyniesc upalna i sloneczna pogode ma byc miejsciami nawet 31 stopni wiec pojezdzic na rowerze bedzie mozna ja tez niestety mam przerwe juz tydzien ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svolken Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 No nie wiem...nni mówią, że do połowy czerwca tak będzie. A jak dalej nie wiem, bo prognoza nie sięga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misz Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Naprawdę polecam Kampinos na taką pogodę. Piach jest zbity i da się prawie wszędzie przejechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganisz Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Może jutro jacyś chętni na ranny wypad szybkim tempem tak ok 9? Najchętniej do Kampinosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Chyba nic z tego nie będzie-pogoda antyrowerowa A chętnie bym sie przejechał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
varrol Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Dziś na rower to masochizm - jutro powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganisz Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 No i sam też się nie zdecydowałem na jazdę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minister Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 W przyszłą sobotę planuję objechać Kampinowskim Szlakiem Rowerowym dookoła Kampinos. Trasa ma 144 km + dojazdówki z miejsca zamieszkania. Start w okolicach Cmentarza Północnego wstępnie o 9, krótkie przerwy po ok 1-1,5 h jazdy, jedna dłuższa na jakieś jedzonko. Tempo wycieczkowe Wszystkich chęnych zapraszam, cały tydzień jest więc wszelkie szczegóły dogadamy na forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzYchuu Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Chętnie bym się wybrał, ale niestety pracuje może w inny dzień byś chciał wyruszyć na taka wycieczkę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minister Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 problem niestety w tym że w tygodniu nie mam szans na jazde na dłuższe wycieczki z uwagi na pracę. Pozostaje więc weekend, ewentualnie może być niedziela. wszystko jest do ustalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minister Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Planowana trasa kampinoskim szlakiem rowerowy została dziś zrealizowana . Pogoda wręcz idealna aby udać się poza miasto, nie za ciepło, miły wiaterek, aż się chciało jechać . Ogólne wrażenia z trasy pozytywne, są momenty gdzie sam szlak jest fatalnie oznakowany. Ale od czego jest mapa i kompan do jazdy . Przy okazji tej wycieczki została złamana granica 200 km Troszkę się zajechałem, ale może być już tylko lepiej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganisz Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Czy znajdzie się jakiś chętny na wypad w sobotę tak koło godziny 8? Proponowałbym jazdę w szybkim tempie po kampinosie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceline Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Wtorek jakieś 100 km wyjazd w okolicy godz. 9 z rejonu U.G.Białołęki!!!Są chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 6 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Od jutra do niedzieli będę u Was w mieście, zabieram ze sobą rowerek i szukam chętnych do wspólnej jazdy. Będę bardzo elastyczny czasowo oprócz jednego dnia, ale jeszcze nie wiem którego i może w weekend mogę mieć jakieś obostrzenia czasowe. Z chęcią wybrałbym się nad Zalew Zegrzyński bo tam m.in. mnie jeszcze nie było i/lub do Lasu Kabackiego. Jeśli znajdą się jacyś chętni to proszę o kontakt w tym temacie albo na PW. Pozdrawiam, Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 6 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Kabacki sobie odpuść, bo płaski . Szkoda, że w weekend będziesz miał ograniczenia - może doszłaby do skutku wspólna wycieczka po Kampinosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 6 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Dobra trasa jest do Czerska. Z Ursynowa ok 65 km w obie strony. Mogę się z tobą gdzię przejechać Do 14 lipca mam wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Dzięki za odzew. Jeszcze jestem u siebie, ale zaraz pakuje mandżur i się wybieram na pociąg. Pogoda nie zapowiada się najlepsza i to mnie trochę martwi... Ecia też o tym myślałem właśnie...Zobaczę jeszcze jak to wyjdzie bo bardzo bym chciał w końcu Was poznać Tobo już poznałem (poznaliśmy --> http://bendus.bikestats.pl/index.php?did=201098 - tu link do ostatniego dnia, jak ktoś ma ochotę na więcej to jest relacja z 2 poprzednich dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Z tym, że największe kampinoskie atrakcje są na tyle daleko, że wycieczka jak nic zajmie cały dzień. Nam zwykle, bez jakichś większych przestojów, ale i bez napinki, przejechanie tej pętelki zajmuje ok. 8 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A może jakaś krótsza traska, którą bylibyśmy w stanie zrobić po południu? Czy pracujecie na tyle długo, że to zupełnie nie wchodzi w grę? W ostateczności może jakieś spotkanko na rowerowym małym piwku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.