Shadowcat Napisano 29 Września 2005 Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Albo Ecia, albo Lookas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Września 2005 Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Lookas, mogę ci dać pół . Górne miski czy dolne :lol: ? No, szkoda. Lecz Konę szybko, bo szkoda dnia :twisted: ! A reszta co :cool: ? Pozdrówko wyczekujące :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 29 Września 2005 Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Lookas, mogę ci dać pół . Górne miski czy dolne :lol: ? :oops: :oops: :oops: :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 29 Września 2005 Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Jurasek, do raportu! O czym Ty myślisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 29 Września 2005 Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Jurasek, do raportu! O czym Ty myślisz? myśle gdzie ta rura na której sie umawiacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Września 2005 Udostępnij Napisano 29 Września 2005 W Wawie ! Jurasek, przybywaj ! Pozdrówko wyjezdne :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 29 Września 2005 Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Ahaa...to takie rury...tfu, buty Właśnie, Jurasek przybywaj ::smile:: Dasz Eci stery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 29 Września 2005 Udostępnij Napisano 29 Września 2005 ech pomarzyć dobra rzecz miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 30 Września 2005 Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Po co marzyć jak można przyjechać :wink: ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 1 Października 2005 Udostępnij Napisano 1 Października 2005 HMM rura na południu Wawki to chyba ta jurasek, ty myślałeś :oops: o takiej Rurze co pewne panie przy niej tańczą Oj nieładnie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Października 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Niestety pudło Rura jest przy moście gdańskim [ Dodano: 2005-10-01, 13:18 ] [ Dodano: 2005-10-01, 13:21 ] jak otworzy się okienko z fotka kliknij na nią to się powiększy i będzie bardziej czytelna :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 1 Października 2005 Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Qrde ale ta rura jest bardziej na Północy Moje stare rewiry. Na Zajączka do technikum chodziłem (wtedy miało imię PPS) , no 17 lat temu to było :roll: z Pruszkowa do Legionowa kursowały jeszcze wtedy pociągi (takie żółte do połowy :lol: ) Ja z Podmiasta do szkoły jechałem 20 minut, natomiast koledzy z Ursynowa ponad 1,5 h :roll: metro było ale w planach :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 4 Października 2005 Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Szukam chętnych na najbliższą sobotę. Plan: Góry Świętokrzyskie od Świętej Katarzyny Pasmo Łysogór i Jeleniowskie i z powrotem. Razem ok. 78 km w tym ok. 40% asfaltem. Możliwości skrócenia w razie słabego tempa (trasa trudna). Przy tej pogodzie błota pewnie będzie mało, ale dużo kamieni. Planowany wyjazd samochodem w sobotę godz. 7 - max 8, dojazd ok. 2h. Mogę zabrać 2 osoby z rowerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 4 Października 2005 Udostępnij Napisano 4 Października 2005 My odpadamy - wybory :grin: . W komisjach tkwimy ... Ale za to na sobotę 15.10 planujemy - tym razem - południowy szlak zielony od Dziekanowa Leśnego do Żelazowej Woli ;-) ... w Kampinosie, oczywiście 8) . No, chyba, że za 2 tygodnie również jedziesz w góry - wtedy, jeśli kasa i czas pozwolą, bardzo chętnie się piszemy . Pozdrówko rozjeżdżone :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 4 Października 2005 Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Za dwa tygodnie to nie wiem jak rodzina pozwoli. A w ten weekend przecież wybory są w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 4 Października 2005 Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Ale w sobotę rano mamy spotkania komisji - trzeba przygotować lokale na niedzielę ... A w samą niedzielę to już się od 5 rano siedzi :sad: ... wyspać się trzeba. W każdym razie - jeśli nie góry, to Kampinos na 15.10. w kalendarz imprez wpisujemy :lol: ! I wstępnie już teraz chętnych zapraszamy 8) ... Pozdrówko zwarte i gotowe :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjucha Napisano 5 Października 2005 Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Kajman...powodzenia...bardzo ciekawe okolice...byłem tam jakiś miesiąc temu...żęby nie to, że w zeszły weekend spędziłem z kumplami na Suwalszczyźnie to pewnie bym się do Ciebie podłączył...a tak to wolę nie przeginać z rodzinką ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 5 Października 2005 Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Też bywałem i stąd wiem, że można się nieźle wyglebić. I między innymi dlatego lepiej nie być samemu. Plan jest taki, żeby solidnie dać sobie w kość i stąd pomysł takiej trasy. Bardzo chce mi się pojeździć po górach, a że mam do dyspozycji tylko sobotę to zostają tylko Góry Świętokrzyskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biker89 Napisano 11 Października 2005 Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Ja sie pisze na 15tego chyba ze pogoda bedzie tragiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 11 Października 2005 Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Spoko - ale uwaga: przewidywany termin wycieczki przesuwa się na 16.10. :!: W sobotę mamy ślub :niach: ! Ale nie, nie, jeszcze nie nasz :mrgreen: ... Tak więc trzeba nam poczekać... postaramy się z tego ślubu urwać na tyle wcześnie, żeby do niedzieli oprzytomnieć - bo jeśli mamy jechać do Żelazowej, to ustawka pod Rurą nie może być później, niż o 9.00 ... Oczywiście wiele będzie też zależało od pogody... Pozdrówko ochotnikom :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 12 Października 2005 Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No i w końcu pojechałem sam. Pogoda i widoki były rewelacyjne. Warunki też. W wielu miejscach było widać, że normalnie to jest straszne błoto, a było zupełnie sucho. Startowałem ze Świętej Katarzyny, przez Łysicę, Św. Krzyż (szlak czerwony) i zjazd niebieskim do Słupii, potem szosą i polnymi drogami na wschód do Michałowa i połączenia z czerwonym szlakiem, którym znów na zachód przez Pasmo Jeleniowskie. Dalej kawałek zielonym do niebieskiego, którym przez Pasmo Bielińskie. Powrót szosami do Św. Katarzyny. Razem wyszło 82 km, z tego ok. 30 paru szosami. Poza Łysicą (ostatnie 200 m pod szczytem nie dało się roweru nawet prowadzić - trzeba było nieść) i zjazdem do Słupii trasa raczej łatwa (mało kamieni, błoto tylko w kilku miejscach). Razem ok. 7 godz. z odpoczynkami i jednym łataniem dętki. Super wycieczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 12 Października 2005 Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Bardzo fajna wycieczka, ąz by sie chciało ... A w nd biegam, zamiast jezdzic, tym razem 10km po Polu Mokotowskim - W niedzielę 16 października, przy jeziorku na Polach Mokotowskich o godzinie 10.00 rozpocznie się dziesiąty już warszawski Bieg Nadziei, znany także jako Bieg Terry'go Foksa. Każdy, kto chce wesprzeć walkę z rakiem będzie mógł to zrobić - wystarczy przyjść i przespacerować, przebiec, lub przejechać na rowerze trasę o długości 2,5km, 5km lub 10km. Bieg Nadziei to impreza dla wszystkich: młodszych, starszych, sprawniejszych i mniej wysportowanych. Wezmą w nim także udział pacjenci walczący z chorobą nowotworową. Celem Biegu nie jest współzawodnictwo, a manifestacja nadziei - tego, że z rakiem można i trzeba wygrywać. Po biegu, w którym każdy z uczestników jest równocześnie zwycięzcą, odbędzie się koncert. Organizatorzy tej rodzinnej w charakterze imprezy pomyśleli także o innych sportowych atrakcjach towarzyszących, w tym dla najmłodszych: przez cały dzień odbywać się będą gry i zabawy dla dzieci i młodzieży. [ Dodano: 2005-10-12, 12:54 ] Ecia, a może sie pojawicie na rumakach ?? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 12 Października 2005 Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Dzięki, Kacu - jeśli z jakichś powodów wycieczka do Kampinosu nie doszłaby do skutku, może się pojawimy ... Ale nie ukrywam, że wolelibyśmy Kampinos 8) . Kajman - fajny wypadzik, nasępnym razem chętnie się piszemy . Pozdrówko sportowcom :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 13 Października 2005 Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Może zima jeszcze szybko nie nadejdzie. A co do jednodniowych wypadów to w grę wchodzą nawet bliskie fragmenty Beskidów. Tyle, że ze względu na odległość i cenę benzyny to już trzeba zmontować ekipę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 13 Października 2005 Udostępnij Napisano 13 Października 2005 No, to potrzymuję swoje zdanie - my z Rycerzem (2 osoby) jak najchętniej, jeśli tylko czas i finanse pozwolą ::smile:: . A nawet i zimowe wypady na rowerek - czemu nie ;-) ? Pozdrówko objazdowe :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.