karpik Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ja będę mógł określić się niestety dopiero jutro z rana, miłej nocki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 8 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 karpik daj znac rano. bobiik na 15.00 będziemy a trasa z grubsza obmyślona ale spontan też może byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Aktualne? Pogoda troche sie zmieniala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Obowiązki wzywają więc będę musiał dzisiaj niestety zrezygnować, miłego rowerowania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Wlasnie wyjezdzam. Moge sie odrobine spoznic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 No i piękna pogoda.. tylko ten wiatr -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
worms Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Czy ktoś się pochwali jak było, ile km wyszło, jaka trasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
varrol Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Albo było kiepsko, albo tacy padnięci, że siły nie mają napisać. Ja dziś tylko 70km, bo z powrotem wskoczyliśmy w pociąg. Ktoś chętny na krótki wypad jutro do południa (zanim burze przyjdą)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Czy ktoś się pochwali jak było, ile km wyszło, jaka trasa? Bylo Fajnie.Wedlug wskazan mojego licznika wyszlo okolo 58km ze srednia predkoscia 25km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 9 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Dzięki bobiik za wspólną jazdę i do zobaczenia (mi wyszło trochę więcej ale co to za różnica - ważne że było fajnie i niech żałują Ci co nie byli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganisz Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ja żałuje bo możliwość wyjścia pojawiła się dopiero o 16 i musiałem jeździć sam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minister Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 A ja dziś sobie taką traskę strzeliłem, tylko ten wiatr.. no i później deszcz.. Wyjazd pare minut po 10 spod stacji PKP Ursus wzdłuż torów w kierunki Włoch. Następnie Dźwigową, Powstanców Śląskich, Conrada, Sokratesa dojazd do Metra Młociny, skąd Zgrupowawania AK dojazd do Parku Młocińskiego. Przez Park do Łomianek skąd przez Kiełpin, Pieńków, Łomną, Cząstków Polski do Czosnowa. Tam chwila odpoczynku i zaczął się morderczy odcinek z "ukochanym" przez rowerzystów wmordewind Najpierw droga wiodła przez Kazuń Nowy, Kazuń Bielany gdzie odbiłem do Czeczotek. Następnie przez Sowią Wolę, Dąbrówkę, Starą Dąbrowę i Górki do Sosny Powstańców 1863 r. Przez las dojazd do Józefowa i do wsi Kampinos. Stąd przez Podkampinos, Stelmachowo, Gawartową Wolę, Czarnów, Walentów, Rochaliki, Wawrzyszew i Białuty dojechałem do Błonia. Pomylona lekko trasa i wzdłuż trasy krajowej nr 2 do Płochocina. Tu niestety zaczął się deszcz, ale nic to trzeba jechać dalej. Dojazd do stacji PKP, gdzie drogą wzdłuż torów wpierw do Ożarowa Mazowieckiego, później do wsi Konotopa. Ulicami Piwną i Bony do Gołąbek gdzie dla mnie to była meta wycieczki. Wyszło 106 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceline Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Środa wypad rowerowy w którąkolwiek ze stron!!!Wyjazd koło 11 z dowolnego miejsca w wawie.Szukam chętnych!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wnd Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 tak sie sklada ze jutro mam wolne, odezwij sie do mnie na prive, to cos razem wykrecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wnd Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 W niedziele, moze ktos ma ochote wyskoczyc do kampinosu na calodniowa wloczege? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganisz Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ja mógłbym wyskoczyć ale dopiero po południu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 13 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Jest zakaz wstępu do kampinosu i w weekendy plączą się tam patrole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Wczoraj przez parę godzin jazdy po Kampinosie nie spotkałem ani jednej osoby. Może dlatego, że dzień wcześniej padał deszcz i było dosyć mokro i był to środek tygodnia. Natomiast jest faktycznie masa miejsc, gdzie widać że się paliło i to po 6-8 pogorzelisk jedno obok drugiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 13 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dlatego uważam że nie można ignorować tego zakazu. I obyśmy mogli cieszyć się jak najdłużej z możliwości rowerowania po Puszczy Kampinowskiej a nie po jednym wielkim pogorzelisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 No, ale już przecież zdjęli ten zakaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 13 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Kiedy? Zakaz był ogólnopolski i nic nie mówili jeszcze że został odwołany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Na stronie Kampinosu . Brak zakazu obowiązuje od dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wnd Napisano 15 Maja 2009 Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Ponawiam moje zaproszenie na niedziele, start ok 8-9, dystans ok 60-70km, tempo towarzyskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 15 Maja 2009 Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 witam. jest tu ktos z okolic otwocka chętny(a) na wspólne rowerki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 15 Maja 2009 Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witam, chciałbym zaprosić na wypadzik rowerowy w Góry Świętokrzyskie w dniach 22-24 maja (z opcją tylko weekendową). Mam wynajętą całą chatkę w Paprocicach. Jak na razie mam 5 osób jadących na 100%. Kilka osób mi zrezygnowało więc jest jeszcze parę miejsc. Kto nie był w Górach Świętokrzyskich to szczerze zapraszam - mają tam bardzo fajne trasy. Dla każdego coś się znajdzie. Można spokojnie pojeździć można tez się nieźle złomotać. Warunki - spanie 25pln od łba w bardzo fajnych warunkach (agroturystyka), gospodynie robi pyszne żarełko. Obiadokolacja za 18pln (ogromna pyszna porcja). Z warszawy to niecałe 200km. Jest duże prawdopodobieństwo że będą jeszcze jakieś miejsca w samochodzie na osoby i rowery. Ja wyjeżdżam w czwartek po robocie ale będę osoby, które dojadą w piątek. Można wziąć też żony, kochanki, dzieci..... w razie czego proszę o info - zainteresowanym podam mój mr telefonu w celu umówienia szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.