fotodawido Napisano 2 Maja 2009 Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 chętnie się podłącze do jazdy w okolicach lasku bielańskiego...mieszkam przy lasku wiec chetnie pojeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 2 Maja 2009 Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Witam z Grochowa, okolice Wiatracznej. Jeżdżę XC i chętnie przyłączę się do jakiejś eskapady w szybszym tempie - nie spacerowym Zazwyczaj śmigam trasy Powsin, Góra Kalwaria, Młociny, Las Bielański. Dopiero wystartowałem w nowy sezon, ale tempo utrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 2 Maja 2009 Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 zbrozin to niedaleko mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganisz Napisano 2 Maja 2009 Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Wczoraj i dziś byłem na małych wypadach. Nie zagłębiając się w szczegóły każdorazowo zrobiłem ok 60 km przy śr. prędkości 25 km/h . Trasy w skrócie wyglądały tak(obie były bardzo podobne): Kampinos, Lasek Bielański, Wybrzeże Gdańskie, Trasa Siekierkowska, Wał Międzyszyński, Most Świętokrzyski, Wybrzeże Gdańskie, Lasek Bielański, Kampinos. Czy może są jacyś chętni na podobny wypad( może być więcej jazdy po lesie)? Podkreślam, że preferuje szybkie tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
varrol Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Jak to tam wygląda przy Kampinosie - w związku z tym zakazem wjazdu? Wjeżdżałeś w ogóle na teren KPN? Heh, od kiedy mam fulla średnia mi spadła przynajmniej o 2km/h i teraz średnią 25 mogę utrzymać do 30km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganisz Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Powiem tak, wjechałem przy bornerowie i specjalnie się rozglądałem za jakimś zakazem ale nic nie znalazłem, wyjechałem przy lotnisku ( na ulice Kampinoską) i tam też nic nie było. A co do tej prędkości to oczywiście nie zawsze jest taka, najczęściej waha się ok 22-25 km/h, zależnie od terenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Myślałam, że ten zakaz to pic na wodę - zarządom lasów nie chce się sprzątać po majówkowiczach i pilnować, czy faktycznie nie palą ognisk, gdzie nie trzeba. Ale oto dziś dowiedziałam się, że wczoraj był pożar w Kampinosie... Wprawdzie szybko, na szczęście, ugaszony - ale jednak.. ponoć rzeczywiście jest bardzo sucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
varrol Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Jest bardzo sucho - dziś zahaczyłem o Bielański, Młociński i rzuciłem okiem na puszczę - takich piachów dawno nie było, normalnie pustynia - a poszycie jest tak suche, że wciąga wodę z bidonu jak się jedzie obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traveller Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam, Jestem z pragi pd i chętnie się podłącze do kogoś jeżdżącego na wycieczki poza wawę. Najlepiej w weekend, bo w tygodniu pracuje do 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganisz Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jacyś chętni z Bemowa i okolic w sobotę na wypad? Godzina i miejsce do ustalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 5 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 11.00, Bemowo, pod Aplauzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
worms Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Bardzo chętnie bym się pisał na takie wypady, o ile mi nic nie wypadnie i pogoda dopisze. Jednak żeby się z żoną dogadać to ile czasu mam rezerwować, na którą powrót? Tępo też jest ważne, jaka średnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 5 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Tempo dostosujemy do słabszych a to "wyjdzie w praniu".. A powrót to może 14-15.00 ? Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kurcze, zbyt późno wszedłem na forum i niestety nie załapałem się na Wasz wypadzik:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 5 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 karpik ale teraz ustawiamy się na najbliższą sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Oj, przepraszam:) Cały dzień pracuję dzisiaj przy projektach graficznych na komputerze i moja spostrzegawczość nieco szwankuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceline Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witajcie!!! Jestem na forum pierwszy raz,zawsze podobno kiedyś następuje ten moment ;)Szukam ludzi to wypadów poza miasto,trasy ok. 100km.Piszcie gdzie i kiedy.Mój nr GG:9499782.3majcie się i czekam.Jarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
varrol Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 11.00, Bemowo, pod Aplauzem Tu: http://maps.google.pl/maps?hl=pl&clien...ge&resnum=1 ? No to kawałek mam. Jaką trasę planujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 11.00, Bemowo, pod Aplauzem Moze i ja dolacze Troche mam do przejechania z grochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 6 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 varrol tak to to miejsce. Trasa do ustalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 8 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Zapadła dziwna cisza. Więc ponawiam zaproszenie na rowerowanko z Bemowa (sobota 09.05 godz.11.00 pod Aplauzem) - jeżeli będzie padało to ustalimy czy jedziemy Są chętni? Proszę się wpisywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
varrol Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Chętnie się przejadę - tylko jakąś trasę wypadało by ustalić. Jutro ma nie padać - za to w niedzielę już gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
worms Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Z przykrością muszę odpaść, grill mi wypadł u urodziny synka kolegi. Mam nadzieje zaliczyć innym razem taki wypad. Pogody życzę i wiatru w plecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Jesli nie ma nikt nic przeciwko to chetnie sie zjawie. Czy o 15 przybedziemy z powrotem ? Jest sprecyzowana jakas trasa czy bedzie to raczej spontan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
varrol Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Przykro mi, ale jednak mnie nie będzie - trafiła mi się dłuuuga wycieczka poza Wawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.