Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Shadowcat, taa a ja wlasnie planuje swój rekordowy przejazd wlasnie w tym kierunku, tak wygląda wersja nr 1 traski lub główną do lublina i z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omega Napisano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Shadowcat, taa a ja wlasnie planuje swój rekordowy przejazd wlasnie w tym kierunku, tak wygląda wersja nr 1 traski - Polecam nieco inną trasę - przez Górę Kalwarię - Dęblin Puławy do Kazimierza (można zostać na noc - ładnie jest i wąwozy wypasione ) a następnie powró drugą stroną wisły. Odradzam korzystania z głównej do Lublina. Trasa jest dobrze oznaczona w mapce dla Aktywnych Polska na Weekend - okolice Warszawy. :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Omega - ale właśnie chodzi o to, żeby nie nocować ... Pozdrówko długodystansowcom :-) :-) ... PS. A następna ustawka z nami - mną i Rycerzem Zyziem - najwcześniej w połowie września... i liczymy tu na gości z Łodzi i Kołobrzegu 8) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Zdaje mi się że wcześniej to i tak żadnej innej nie będzie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 byle nie 24.09 bo jest ostatni maraton w tym roku Bydgoszcz. A 17.09 jest Maraton Warszawski, ale na nogach.... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 2 Września 2005 Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Tak się zastanawiam...czy i w Wawie nie dałoby się zorganizowac jakichś cyklicznych ustawek rowerowych, przykładowo w sobotę lub niedzielę? To że skończyły się wakacje nie znaczy że nikt już na rowerze nie jeździ ::smile:: No chyba że wszyscy wolą tak samotnie ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urwisss Napisano 2 Września 2005 Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Shadowcat, tu chyba nie chodzi o koniec wakacji a już tym bardziej o to, że każdy woli jeżdzić sam - Część z osób uczy się studiuje czy pracuje i nie zawsze mają czas. Ja na przykład jeszcze nie zrobiłem tej szprychy (pamiątka z wyprawy) - jutro sobota, będę miał trochę czasu więc się za to wezmę. I nareszcie się wyśpię. Strzała 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 2 Września 2005 Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Ja tylko zadałem pytanie ::smile:: Szkoda, ale cóż...sam całe życie jeżdzę sam ::smile:: Powodzenia w naprawach ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 15 Września 2005 Udostępnij Napisano 15 Września 2005 W niedzielę 18.09. szykuje się następująca wycieczka, tradycyjnie po Kampinosie : czerwonym szlakiem od Dziekanowa Leśnego do Brochowa i powrót do Wawy przez Żelazową Wolę i dalej trasą nr 580 wzdłuż południowej ściany Kampinosu ::smile:: . Gdyby było jeszcze widno i chęć była wielka - można kawałek drogi powrotnej (lub nawet całą) pokonać zielonym szlakiem po lasku 8) ... Zwarci i gotowi są, jak na razie: Ecia, Rycerz i Shadowcat, który się waha, ale w niego wierzymy :twisted: . Kto jeszcze :?: Zapraszamy ! Spotkanko - jak zwykle ;-) - pod Rurą, tym razem o 11.00. Pozdrówko wyjezdne :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 15 Września 2005 Udostępnij Napisano 15 Września 2005 A mam inne wyjście jeśli nie takie że jadę? ::smile:: ----- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 15 Września 2005 Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Takiej odpowiedzi się spodziewalismy :D ! Pozdrówko bojowym :-) ! PS. No, i oczywiście zapraszamy innych bojowników o wolność (bo wszak rower to wolność )! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 18 Września 2005 Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Świeże wieści z frontu ::smile:: Spotkanie przeniesione na godzinę 12:00 ::smile:: Miejsce spotkania pozostaje bez zmian ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 20 Września 2005 Udostępnij Napisano 20 Września 2005 A planujecie coś w najbliższy weekend? Miałem jechać do Bydgoszczy, ale trasę zmienili tak, że nie warto więc chyba okolice Wawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Września 2005 Udostępnij Napisano 20 Września 2005 W najbliższy weekend są - jak wiadomo - wybory, a my siedzimy w komisjach ;-) ... więc, niestety, wypadamy z rowerowej zabawy. Ale za to niedziela... ale za to niedziela (lub sobota) za 2 tygodnie będzie dla nas 8) . Jeśli pogoda łaskawa pozwoli - zapraszamy ! Pozdrówko z sympatią :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 20 Września 2005 Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ale ja za to ten weekend mam wolny Eciu, ale żeby przejechać całość tej trasy która nam teraz nie wyszła musimy wyjechać w sobotę ok. 11, tak żeby na niedziele na podwieczorek wrócić ::smile:: ::smile:: ::smile:: Ahaa...i koniecznie wziąć koce i ognisko ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Września 2005 Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Damy radę 8) . Byle się nie lenić i najpóźniej o 10.00 zameldować pod Rurą . Ale to za dwa tygodnie - a tymczasem... miłej zabawy w najbliższy weekend ! No, chyba... że w tygodniu mały wyskok na miasto :cool: ? Kto za :?: Pozdrówko piątkowe :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 20 Września 2005 Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Dla mnie może być i o 9:00 ::smile:: W weekend, jak to Urwisss kiedyś powiedział, wszyscy pracują, uczą się albo odpoczywają...w każdym razie rowerują samotnie W tygodniu? :sss: Na miasto czy za miasto? I jakie znowu miasto? :sss: I w co się mnie wrabia? :sss: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Września 2005 Udostępnij Napisano 20 Września 2005 To się jeszcze okaże ;-) ... w każdym razie rozumiem, że jesteś chętny - wobec tego w piątek jakimś popołudniem Ecia, Rycerzi Shadowcat ruszają w miasto :mrgreen: ! Pozdrówko miastowym :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 21 Września 2005 Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Na długą trasę trzeba teraz startować rano (wczesny zmrok). Cała puszcza Kampinoska to niezłe wyzwanie. Ja na razie, startując z Gocławia dojechałem do Roztoki (czerwony w jedną, zielony w drugą stronę z łącznikami - 90 km). Zajęło mi to 4,5 godz, a niestety nie miałem czasu na dłużej. Kiedyś jechałem też z Roztoki na koniec Puszczy i z powrotem (60 km). Czyli razem byłoby 150 km (ze wspomnianego baru pewnie z 16-18 km mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 21 Września 2005 Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Tak by właśnie wyszło (nam pewnie nawet więcej, mieszkamy na południu Wawy) - czyli rozumiem, że możemy na ciebie liczyć za 2 tygodnie ;-) ? Myśmy tym razem też dotarli jedynie do Roztoki . Ale czerwony szlak wart jest pokonania go ciągiem w całości ::smile:: . A co z piątkiem - może jakaś mała ustawka miejska w celach zapoznawczych ? Pozdrówko ochocze :-) . [ Dodano: 2005-09-29, 15:01 ] No i uwaga: w sobotę 1.10. szykuje się powtórka z rozrywki :lol: - czyli wycieczka czerwonym szlakiem przez Kampinos od Dziekanowa Leśnego do Brochowa, następnie powrót do Wawy przez Żelazową Wolę i dalej trasą 580 8) . Ustawka - jak zwykle - pod Rurą; z uwagi na skracający się nieubłaganie dzień - tym razem o 9.00 . Zaleca się zabranie ciepłych ciuszków i bandamek pod kask ;-) ... Na chwilę obecną uczestniczą w wycieczce: Ecia, Rycerz i Shadowcat ::smile:: . Zapraszamy ! Pozdrówko październikowe :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 29 Września 2005 Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Liczymy na kolegę Omegę i kolegę Kajmana ::smile:: I na dobrą pogodę ::smile:: I na Lookasa, bo Go dawno nie widziałem, a nie mam z kim się na tych wycieczkach śmiać :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Września 2005 Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Do kolegi Omegi poszło już info, na Kajmana również liczę ;-) . Oraz oczywiście na tłumy pozostałych :lol: ! Pozdrówko grupowe :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Września 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Września 2005 No niestety tym razem tyż mnie nie będzie :-( Czekam na dotacje :arrow: wymienie stery i możem śmigać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 29 Września 2005 Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Olej stery, bez sterów też się da jeździć :-P Albo poproś Ecię to Ci da swoje :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 29 Września 2005 Udostępnij Napisano 29 Września 2005 to Ecia ma bez sterów jechać :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.