Ecia Napisano 10 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 No, to mamy dokumentację skompletowaną Pozdrówko podsumowujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 16 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dużepiwo Napisano 17 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Chętnie załapałbym się na następny wyjazd. Studiuję w wawie od września i w końcu trzeba się wkręcić w towarzystwo tutaj. Szkoda że mam w wawie tylko zimówkę, ale dam radę i tak. Pozdrawiam Kacper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 17 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Damy znać. Dzisiaj odpada - Rycerz koncertuje w Aurorze (a propos: kto ma ochotę, o 20.00 niech wpada ) - ale może za tydzień... Pozdrówko z wyprzedzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkuu Napisano 20 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Dobra, czas coś ogarnąc na niedzielę Pogoda na wp.pl wieje optymizmem, wiec trzeba to odpowiednio wykorzystac Może Kampinos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Właśnie o tym samym myśleliśmy . Sobota albo niedziela - bardziej prawdopodobne, ze niedziela, ale jutro się jeszcze wypowiemy w tym względzie. Pozdrówko przedwiosenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkuu Napisano 20 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 No to zbieramy wiecej chętnych, dalej nie krępowac się Mi to chyba bardziej niedziela pasuje, chociaż i tak będę miał przechlapane i skończy się wielkim fochem skierowanym we mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dużepiwo Napisano 20 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Niedziela ok, mi pasuje rano, im wcześniej tym lepiej. Ile trwa taka wycieczka do kampinosu, tam jakieś rudnki i z powrotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Z lasu zamierzamy wyjechać przed zmrokiem (o ile się uda - bo nie zawsze się udaje ) - czyli około 17.00. Lądujemy przy Wóycickiego, na skrzyżowaniu z Dankowicką/Dzierżoniowską; ewentualnie w Wólce lub Dąbrowie Leśnej, ale to jedynie w przypadku konieczności wcześniejszego wydostania się na szosę. Do tego należy doliczyć czas potrzebny na dojazd z tych okolic do domu - to już każdy indywidualnie, w zależności od miejsca zamieszkania. Myślę, że co by się nie działo, każdy powinien się wyrobić przed 20.00 Pozdrówko szacunkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dużepiwo Napisano 20 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 A gdzie spotkanie do odjazdu? Może jeszcze 2 kolegów namówię na wyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Oczywiście, tradycyjnie - pod Rurą . W profilu kolegi rymo możesz znaleźć lokalizację, jakby co Pozdrówko nieodmienne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dużepiwo Napisano 20 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Nie znalzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnaś Napisano 20 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&...12c938617c46992 prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dużepiwo Napisano 20 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Dziękuję uprzejmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodo Napisano 21 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 A macie może już jakiś plan wypadu?? Też się zastanawiam aby może się przejechać tylko nie wiem jak z czasem. Na którą ewentualnie byście byli już w kampinosie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 21 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Jeszcze nic nie wiemy - poza tym, że coraz bardziej prawdopodobna staje się powoli niedziela... W każdym bądź razie jechać będziemy przez Lasek Młociński i Dąbrowę Leśną (koło knajpki) - i zapewne różnymi wariancikami do Roztoki, a potem się zobaczy... Pozdrówko pomalutku --- 22.02.08.: OK, to myślę, że między 9:30 a 10:00 robimy zlot pod Rurą - najpóźniej o 10.00 odlot na Kampinos . Jeśli wszystko pójdzie jak trzeba, około 11:00 powinniśmy być w Leśnej Dąbrowie (info dla Bodo). Zapraszamy, kto chętny, się tu wpisywać uprasza się Pozdrówko konkretniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dużepiwo Napisano 22 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 No to będę, o ile nie będzie deszczu, a prognoza zapowiada deszcz. Prawdopodobnie będzie też 2 kolegów. Lepiej przyjechać o 9:30 czy o 10? W sumie ciekawe to może być. Początek sezonu, jeden z pierwszych wyjazdów, zeszły sezon jakiś też nie nadzwyczajny, będe na zimówce i pewnie wyjdzie ze 100 km Czas najwyższy zacząć się ruszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkuu Napisano 22 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Nie ma co bać się deszczu weź tylko w plecak kurtke nieprzemakalna i jazda. Lepiej planuj być na 9.30, bo jak się spóźnisz i przyjedziesz np. o 11 to mozemy nie wyjechac z lasu przed zmrokiem, albo co gorsza nie pojezdzimy sobie tyle ile mamy zamiar. To powiedział ja, ktory zawsze się spóźnia godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dużepiwo Napisano 22 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Nie spóźniam się i nie oczekuje czekania na mnie jeżeli nie jestem na czas. Nie mam kurtki przeciwdeszczowej i nie lubie jezdzic z plecakiem. Dobra kurtka przeciwdeszczowa mieści się w koszyku na bidon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Generalnie do 10:00 czekamy na spóźnialskich (którymi zresztą możemy okazać się sami ). Jeśli uda się zebrać ekipę przed 10:00 - i wiadomo, że nikogo już nie należy się spodziewać - ruszamy oczywiście wcześniej. W przypadku ulewy akcja Kampinos ulega odwołaniu... w przypadku mżawki niekoniecznie . Zależy od rozmiarów mżawki i rokowań na najbliższe godziny - oceny dokonamy gremialnie pod Rurą. A propos kurtki: nie jeżdżę z koszykiem na bidon, więc swoją zapakuję do plecaka... albo pod plecak, na grzbiet Pozdrówko rozplanowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodo Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Ja raczej odpadam. Dzisiaj pojechalem na maly trening i niestety najechałem na urwaną kawalek drzewa i nie spodziewalem się że trafi mnie w kolo. Wynik - pęknięty hak przerzutki. Dobrze że bylem z 2 km od domu :-) W tym momencie nasuwa mi się pytanie. Gdzie mogę w warszawie kupić hak do ramy Kross Level?? Na Allegro znalazłem ale wolał bym osobiście. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oti Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Jutro, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Jutro. Pozdrówko do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 To i ja się jutro zamelduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Fajnie . Czyli jutro pod Rurą spotykamy się w składzie: - Ecia + Rycerz; - lukkuu; - dużepiwo; - Oti; - browar. Zapowiada się udany dzień . A może ktoś jeszcze ma ochotę zasiliś nasze szeregi? Pozdrówko nawołujące ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.