Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

yak

Rekomendowane odpowiedzi

Z lasu zamierzamy wyjechać przed zmrokiem (o ile się uda - bo nie zawsze się udaje :) ) - czyli około 17.00. Lądujemy przy Wóycickiego, na skrzyżowaniu z Dankowicką/Dzierżoniowską; ewentualnie w Wólce lub Dąbrowie Leśnej, ale to jedynie w przypadku konieczności wcześniejszego wydostania się na szosę. Do tego należy doliczyć czas potrzebny na dojazd z tych okolic do domu - to już każdy indywidualnie, w zależności od miejsca zamieszkania. Myślę, że co by się nie działo, każdy powinien się wyrobić przed 20.00 ;)

Pozdrówko szacunkowe B)

Jeszcze nic nie wiemy - poza tym, że coraz bardziej prawdopodobna staje się powoli niedziela...

W każdym bądź razie jechać będziemy przez Lasek Młociński i Dąbrowę Leśną (koło knajpki) - i zapewne różnymi wariancikami do Roztoki, a potem się zobaczy...

Pozdrówko pomalutku :P

--- 22.02.08.:

OK, to myślę, że między 9:30 a 10:00 robimy zlot pod Rurą - najpóźniej o 10.00 odlot na Kampinos :) . Jeśli wszystko pójdzie jak trzeba, około 11:00 powinniśmy być w Leśnej Dąbrowie (info dla Bodo).

Zapraszamy, kto chętny, się tu wpisywać uprasza się :(

Pozdrówko konkretniejsze :)

No to będę, o ile nie będzie deszczu, a prognoza zapowiada deszcz. Prawdopodobnie będzie też 2 kolegów. Lepiej przyjechać o 9:30 czy o 10?

W sumie ciekawe to może być. Początek sezonu, jeden z pierwszych wyjazdów, zeszły sezon jakiś też nie nadzwyczajny, będe na zimówce i pewnie wyjdzie ze 100 km <_<

Czas najwyższy zacząć się ruszać.

Nie ma co bać się deszczu <_< weź tylko w plecak kurtke nieprzemakalna i jazda. Lepiej planuj być na 9.30, bo jak się spóźnisz i przyjedziesz np. o 11 to mozemy nie wyjechac z lasu przed zmrokiem, albo co gorsza nie pojezdzimy sobie tyle ile mamy zamiar. :( To powiedział ja, ktory zawsze się spóźnia godzinę :(

Generalnie do 10:00 czekamy na spóźnialskich (którymi zresztą możemy okazać się sami :P ). Jeśli uda się zebrać ekipę przed 10:00 - i wiadomo, że nikogo już nie należy się spodziewać - ruszamy oczywiście wcześniej.

W przypadku ulewy akcja Kampinos ulega odwołaniu... w przypadku mżawki niekoniecznie ;) . Zależy od rozmiarów mżawki i rokowań na najbliższe godziny - oceny dokonamy gremialnie pod Rurą.

A propos kurtki: nie jeżdżę z koszykiem na bidon, więc swoją zapakuję do plecaka... albo pod plecak, na grzbiet :(

Pozdrówko rozplanowane :D

Ja raczej odpadam.

Dzisiaj pojechalem na maly trening i niestety najechałem na urwaną kawalek drzewa i nie spodziewalem się że trafi mnie w kolo. Wynik - pęknięty hak przerzutki.

Dobrze że bylem z 2 km od domu :-)

W tym momencie nasuwa mi się pytanie. Gdzie mogę w warszawie kupić hak do ramy Kross Level??

Na Allegro znalazłem ale wolał bym osobiście.

Pozdrawiam

Fajnie :D .

Czyli jutro pod Rurą spotykamy się w składzie:

- Ecia + Rycerz;

- lukkuu;

- dużepiwo;

- Oti;

- browar.

Zapowiada się udany dzień :P .

A może ktoś jeszcze ma ochotę zasiliś nasze szeregi?

Pozdrówko nawołujące :confused: ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...